Görüş Bildir
Haberler
Yüzde Kaç Çekicisin?

etiket Yüzde Kaç Çekicisin?

Yapmanız gereken çok basit. 8 soruyu cevaplamak ve yüzde kaç çekici olduğunuzu görmek. Bakalım yüzde kaç çekicisin? 

Öğrenmek için haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım. 💃🏼 Aşkı tek kelimeyle anlatmanı istesek bu hangi kelime olurdu? ❤️

2. Hangi dönemin tarzı sana daha çekici geldi?

3. Hoşlandığın kişiyi kendine bağlamak için en güçlü silahını soralım şimdi de!

4. Pekii hoşlandığın kişiyle akşam yemeğine çıkacağını varsayalım. Bu yemek için nasıl bir kıyafet seçersin?

5. Söyle bakalım bu yiyeceklerden hangisi sana göre en çekici olan?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu dizilerden birisi tekrar çekiliyor ve siz de başrolde oynayacaksınız. Hangisinde oynamak isterdiniz?

7. Kendinde veya hoşlandığın kişide en sevdiğin ruj rengini seç şimdi de!

8. Geldik son soruya. Sabahları hangi kokuyla uyanmak istersin söyle bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%100 Çekicisin!

%100 Çekicisin!

Verdiğin yanıtlara göre senin çekicilik oranın yüzde 100. Sen bu dünyaya gelmiş en çekici insanlardan birisin! Konuşmaya başladığında dudağından dökülen kelimelerle insanlarda hayranlık uyandırıyorsun. Duruşun, tavırların, tarzınla senden etkilenmemek mümkün değil. İnsanları kendine doğru çekiyorsun. Bir insanın sana karşı koyması çok çok zor. Karşındaki insanları etkilememe gibi bir ihtimalin yok. İnsanlarda öyle bir iz bırakıyorsun ki ömürleri boyunca kalplerinde kazınıyorsun. Seninle bir kez yola çıkanın bu çekici insanı unutması mümkün değil!

%80 Çekicisin!

%80 Çekicisin!

Verdiğin yanıtlara göre senin çekicilik oranın yüzde 80. Buna şaşırdığını sanmıyoruz. Çekicilik senin genlerine işlemiş. Yani çekicilik senin sonradan edindiğin değil doğuştan kazandığın bir yetenek. Her girdiğin ortamda insanlar gözlerini senin üzerinden alamıyor. Ortamlarda adeta bir yıldız gibi parlıyorsun. Samimiyetin ve neşenle çevrenin gözbebeğisin. Her ortamın aranan insanı sen oluyorsun. Bu yüzden çevren tarafından çok sevilirsin. Karşındaki insanda çekiciliğin sayesinde inanılmaz derin etkiler bırakıyorsun. Tabii durum böyle olunca senin gibi birini unutmaları da imkansızlaşıyor!

%60 Çekicisin!

%60 Çekicisin!

Verdiğin yanıtlara göre senin çekicilik oranın yüzde 60. Dünyanın en çekici insanı değilsin belki, ama çekicilik senin kanında var. Bir mıknatıs gibi insanları kendine çekiyorsun. Ve bunun da farkındasın. Hoşuna gitmiyor değil. Çekici olacağım diye kendini zorlamıyorsun, içinden gelen zaten bu. Yaptığın seçimlerden anladığımız kadarıyla bu özelliğinle etkileyemeyeceğin insan yok. Aldığın nefes, içtiğin su gibi işlemiş benliğine çekicilik. Düşünceli, nazik, kibar ne kadar etkileyici özellik varsa sende toplanmış. Senden etkilenen bir insanın da seni unutması imkansız!

%40 Çekicisin!

%40 Çekicisin!

Verdiğin yanıtlara göre senin çekicilik oranın yüzde 40. Sen her şeyi kararında olan bir insan olarak tabii ki çekicilik konusunda da tam kararındasın. Sendeki doğal güzellik ve çekicilik yani, bunun için ekstradan bir çaba sarf etmiyorsun.  Her zaman hafif bir çekiciliğin var fakat sen bunu asla göze sokmuyorsun. Seni iyi tanıyan biri sendeki çekiciliği daha rahat görüyor. Hiçbir zaman çekiciliğin konusunu abartmadan yaşarsın. En güzeli de bu değil mi zaten?

%20 Çekicisin!

%20 Çekicisin!

Verdiğin yanıtlara göre senin çekicilik oranın yüzde 20. Senin için tam bir çekici diyemeyiz ama içinde bir yerlerde buna dair izler var. Çok fazla değil ama... 😊  Canın sağ olsun ya. Hem bazıları çekici olacağım diye yapay yapay hareketlere girişiyor. Sen bunu yapmıyorsun en azından. Doğalsın yani. Daha güzeli var mı bu hayatta?

%1 Çekicisin!

%1 Çekicisin!

Verdiğin yanıtlara göre senin çekicilik oranın yüzde 1. Senin kanında bir gram bile çekicilik yok. Bir araba çekicisi ne kadar çekiciyse sen de o kadar çekicisin yani! Evet şansın olsa şu an kafama taş atarsın. Fakat sırf senin gönlün olsun diye yalan söyleyecek değiliz. Değilsin işte çekici. Testi de niye çözdün hiç anlamadık. Yüzde kaç çekici olduğunu merak ettiğine göre içinde ufacık da olsa çekici olma ihtimali var. Acaba var mı yoksa ya? :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2443
1590
1213
751
706
361
350
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
zeynepnesliha18

Verdiğin yanıtlara göre senin çekicilik oranın yüzde 1. Senin kanında bir gram bile çekicilik yok. Bir araba çekicisi ne kadar çekiciyse sen de o kadar çekic... Devamını Gör

Yigithan Urgun

%100 Çekicisin!

Talha Çevikbaş

100 de 100 çıktı sallamıyorum