Görüş Bildir
Haberler
Yürütmeyi Durdurma Kararı Kaldırıldı: Eminönü'ndeki Balık Ekmek Tekneleri Tahliye Edilecek

etiket Yürütmeyi Durdurma Kararı Kaldırıldı: Eminönü'ndeki Balık Ekmek Tekneleri Tahliye Edilecek

İstanbul Eminönü’ndeki balık ekmek teknelerinin tahliyesine ilişkin mahkemenin verdiği yürütmeyi durdurma kararı kaldırıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kararı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun Twitter hesabından duyurdu. Ongun, balıkçı teknelerinin tahliyesiyle ilgili olarak İBB'nin savunmasının mahkemece alındıktan sonra, davanın incelenmeksizin reddine karar verildiğini belirtti. Ongun, yürütmeyi durdurma kararının kaldırılmasıyla yasal sürecin kaldığı yerden devam edeceğini kaydetti.

Ongun ayrıca İBB tarafından Fatih Kaymakamlığı’na yazı yazıldığını ve Kaymalamlık tarafından belirlenecek bir tarihte tahliye işleminin gerçekleştirileceğini belirtti.

İBB’ye kira ödeyen teknelerin sözleşmelerinin yenilenmeyeceği belirtilmiş ve teknelerin 1 Kasım itibarıyla boşaltılması talep edilmişti.

Balıkçı teknesi sahiplerinin yaptığı itiraz sonrası mahkeme yürütmeyi durdurma kararı vermişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
317
85
33
26
18
9
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Seytantuylu

sike sike gideceksiniz oradan mafya bozuntuları. yok öyle sahil kıyısını babasının yeri gibi işgal etmek. ayrıca hem çalışanları hem sahipleri kendini mafya ... Devamını Gör

Cüneyt Haseki

İyi olmuş kazıkçı puştlara

Nuran Demir

Göndersinler gitsinler.Öğrensinler halkın daha güçlü olduğunu.Öyle müşterilere ukalalık yaparak nasıl olsa müşterimiz çok diyerek rahat davranan büfe tarzı y... Devamını Gör