Görüş Bildir
Haberler
Yunus Dönertaş'ın Ağabeyi Konuştu: 'Telefonu ve Cüzdanı da Kayıp, Cinayetten Şüphelenmiyoruz'

Yunus Dönertaş'ın Ağabeyi Konuştu: 'Telefonu ve Cüzdanı da Kayıp, Cinayetten Şüphelenmiyoruz'

Yasin Arslan
20.03.2022 - 16:17 Son Güncelleme: 21.03.2022 - 08:45

Sokak röportajında anlattığı hikayeyle fenomen olan Yunus Dönertaş'ın cesedi dün ormanlık alanda bulunmuş ve 8 aydır kayıp olduğu ortaya çıkmıştı. Konuyla ilgili olarak konuşan Dönertaş'ın ağabeyi Mahmut Dönertaş, cinayetten şüphelenmediklerini söyledi. Dönertaş, 'Cüzdan, cep telefonu bunlar kayıp. Ne olduğu bilinmiyor. Her şey olabilir ama adli tıp raporu, bizim bütün şüphelerimizi ortadan kaldırdı' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ağabey Mahmut Dönertaş, kardeşinin mayısta Gelibolu'daki kız kardeşinin yanına gittiğini belirterek, '2 ay gibi bir süre kaldı. Bu sırada bir gün parkta kalmış ve güneşten el ve kollarında yanıklar oluşmuş. Doktorun 'Zamanla iyileşir' demesiyle temmuzda kardeşinin yanından ayrıldı. Bir daha da kendisinden haber alamadık. Daha sonra kız kardeşim Gelibolu'da kayıp müracaatında bulundu. 3 ay sonra kız kardeşime savcılıktan cevap geldi ve bulunamadığı söylendi' dedi.

'Sargı belerinden anladık'

'Sargı belerinden anladık'

Gelibolu'dan sonra kardeşinin pansuman için Çorlu Devlet Hastanesi'ne gittiğini öğrendiğini belirten Dönertaş, 'Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı'na kayıp başvurusu yaptığım sırada telefonum çaldı, açamadım. Sonra beni arayan numarayı tekrar aradım. Polis olduğunu, kardeşimin kafasında yaralar olup olmadığını, nerede ameliyat olduğu gibi sorular sorunca polis merkezine gittim. Akşam da haberleri taradım, haberi görünce olayı anladım. Kayıp arayan savcıya da ifade verdim. İstanbul'da kayıp büroya gidip, fotoğraflara baktım. Sargı bezlerinden onun olduğunu anladım. Dosya numarasını alarak, Çorlu savcısına geldim, 'Bu cenaze bizim' dedim. Savcı 'Nereden biliyorsun' dedi, ben de platinini söyledim. Bunun üzerine bizden DNA aldılar' diye konuştu.

'Adli tıp raporu, bizim bütün şüphelerimizi ortadan kaldırdı'

'Adli tıp raporu, bizim bütün şüphelerimizi ortadan kaldırdı'

İstanbul Adli Tıp Kurumu'nun raporunda, bulaşıcı olmayan hastalık ve herhangi yaralama olmadığı yazdığını, bu nedenle cinayetten şüphelenmediklerini aktaran Mahmut Dönertaş, 'Siyah çanta içinde eşyaları vardı. Cüzdan, cep telefonu bunlar kayıp. Ne olduğu bilinmiyor. Her şey olabilir ama o adli tıp raporu, bizim bütün şüphelerimizi ortadan kaldırdı' dedi. 

Kardeşinin daha önce de AMATEM'de tedavi gördüğünü de belirten Dönertaş, 'Çorlu'ya gelmesindeki amaç; bizim tahminimize göre, doktoru vardı, 'İstediğin zaman gel, seni yatırırız' demişti. 'Belki de tekrar yatırırlar' diye düşünmüş olabilir' diye konuştu.

Soruşturmanın devam ettiğini kaydeden Mahmut Dönertaş, 'Savcılıkta dosya sürüyor. Bir şey olup olmadığı ilerleyen tarihlerde ortaya çıkacaktır çünkü şöyle bir şey de var; 15 Temmuz'da Çorlu Devlet Hastanesi’nde görünüyor. 19 Ağustos'ta haber oluyor. Bizim şu an için ailece cinayet şüphemizi yok ancak biz de yakından takip edeceğiz' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
46
9
6
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pınar Topçu

Bu kadar rahat olup şüphelenmiyorsan baş şüpheli sensin o zaman .

Atilla Akman

Sherlock mübarek

1.Harald

vay be, en güzel kafaları yaşadın be adam