Görüş Bildir
Haberler
TV
Yüksek Güç Filminin Konusu Nedir? Yüksek Güç Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yüksek Güç Filminin Konusu Nedir? Yüksek Güç Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Elif
03.08.2022 - 18:16

2018 tarihinde vizyona giren Yüksek Güç filmi, sevilen bilimkurgu - aksiyon yapımları arasında yer alıyor. Filmin, yönetmen koltuğunda Higher Power ve Matthew Charles Santoro oturuyor. Jordan Hinson, Ron Eldard gibi isimlerin başrolde bulunduğu film, gösterime girdiğinden beri pek çok televizyonda yayınlandı. Bu akşam ise Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Peki Yüksek Güç filminin konusu nedir? Yüksek Güç filminin oyuncuları kimlerdir? 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Yüksek Güç Filminin Konusu Nedir?

Yüksek Güç Filminin Konusu Nedir?

Risk altında olan dünyayı sadece bir kişi kurtarabilecektir. Bunun için başarılı bir bilim insanı o kişiyi bulabilmek için herkesin DNA'sını incelemeye başlar. Bilim insanının bulduğu kişi ise eskiden alkol ve öfke sorunu yaşayan Joe'dir. Bu kişi, eski hayatından kurtulmak ve yeni bir sayfa açabilmek için elinden geleni yapmıştır. Yaşadığı sorunlardan dolayı iki kızıyla da birbirlerine oldukça uzaklardır. Joe, kızlarına tam yakınlaşacakken bilim insanı onun izini bulur.

Joe, eğer bilim insanının dediğini yapmazsa kızlarını kaybetmek zorunda kalacaktır. Bilim insanı ona birçok deneysel çalışma yapar. O da kendini kendini bir kobay gibi hisseder. Bilim insanı, Joe dünyayı kurtarabilsin diye ona güçlü bir elektromanyetik güç verecektir.

Yüksek Güç Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yüksek Güç Filminin Oyuncuları Kimlerdir?
  • Ron Eldard - Joe

  • Jordan Danger - Zoe

  • Austin Stowell - Michael

  • Jade Tailor - Heather 

  • Colm Feore - Control

  • Marielle Jaffe - Rhea 

  • Mei Melançon - Ms. Sabi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın