Görüş Bildir
Haberler
YouTube Newswire Kanalını Yayınladı

YouTube Newswire Kanalını Yayınladı

Onedio Medya
19.06.2015 - 13:52
İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünyanın en popüler video paylaşım sitesi YouTube, bu defa Storyful ile yaptığı iş ortaklığı kapsamında YouTube Newswire adlı sosyal medya haber kanalını yayınladı.

2011 yılında Mısır'daki Tahrir meydanı protestolarından bu yana çalışan Storyful, sosyal medya haber ajansı olarak kabul gördü. O günden bu yana yeni medya yayıncılığı yapan ajans şimdi de YouTube ile ortaklık kurdu ve yeni açılan Newswire kanalına içerik sağlayacak.

YouTube'un 'gününü kayda değer görgü tanığı videolarının toplandığı özel bir kaynak' olarak tanımladığı Newswire sayesinde 'yurttaş gazeteciliği'nin etkisi daha da yükseltilmeye çalışılacak.

ABD merkezli gelişmelerin ön plana çıktığı servisteki gündemin büyük kısmını; Charleston şehrinde düzenlenen ve 9 Afrika kökenli Amerikalının yaşamını yitirdiği silahlı kilise saldırısı, Teksas ile Oklahoma'da yaşanan sel baskınlarına ilişkin görgü tanığı videoları oluşturuyor.

İlerleyen günlerde hem küresel hem de bölgesel gelişmelere yer verilecek olan Youtube Newswire'da izleyiciler en yeni içeriklerden Newswire Twitter hesabını takip ederek ya da e-posta aracılığıyla haberdar olabilecekler.

YouTube Newswire ile Storyful'un tanıtıldığı ilk videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0