Görüş Bildir
Haberler
YKS
YKS’ye Girsen Hangi Üniversiteyi Kazanırdın?

YKS’ye Girsen Hangi Üniversiteyi Kazanırdın?

Radlands
19.09.2023 - 10:02

Birçok genç gibi senin de üniversite hayali kurduğunu düşünüyoruz. Peki hayalini yaşatacak üniversite hangisi olurdu? Soru çözme alışkanlığın, ders konularına olan hakimiyetin ve üniversite hayatı tercihlerine göre sana cevabını vereceğiz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak şöyle başlayalım... Bir günün nasıl geçiyor?

2. Çalışma için herhangi bir planın var mı yoksa doğaçlama mı ilerliyorsun?

3. Sence günde kaç soru çözüyorsundur?

4. Konu eksiklerini tespit edip üzerine yoğunlaştın mı?

5. Şimdi biraz da üniversite hayatına geçelim... Nasıl bir kampüsün hayalini kuruyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Öğrencilik hayatı yaşayacağın şehir sence nasıl olmalı?

7. Senin için bir üniversiteyi tercih etmede en önemli etken ne?

8. Son olarak, hangi alana daha çok ilgilisin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Boğaziçi Üniversitesi!

Boğaziçi Üniversitesi!

Ders çalışma rutinin ve kampüs hayallerin gösteriyor ki, sen Boğaziçi Üniversitesi'ne aitsin! Boğaziçi Üniversitesi'ndeki istediğin bölüme girebilmek için ders çalışma rutinini buna uygun düzenlemelisin. Üniversiteye yerleştikten sonra tam da hayal ettiğin gibi bir öğrencilik hayatı yaşamanı umuyoruz!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi!

Ders çalışma rutinin ve kampüs hayallerin gösteriyor ki, sen Orta Doğu Teknik Üniversitesi'ne aitsin! Orta Doğu Teknik Üniversitesi'ndeki istediğin bölüme girebilmek için ders çalışma rutinini buna uygun düzenlemelisin. Üniversiteye yerleştikten sonra tam da hayal ettiğin gibi bir öğrencilik hayatı yaşamanı umuyoruz!

İstanbul Üniversitesi!

İstanbul Üniversitesi!

Ders çalışma rutinin ve kampüs hayallerin gösteriyor ki, sen İstanbul Üniversitesi'ne aitsin! İstanbul Üniversitesi'ndeki istediğin bölüme girebilmek için ders çalışma rutinini buna uygun düzenlemelisin. Üniversiteye yerleştikten sonra tam da hayal ettiğin gibi bir öğrencilik hayatı yaşamanı umuyoruz!

Kocaeli Üniversitesi!

Kocaeli Üniversitesi!

Ders çalışma rutinin ve kampüs hayallerin gösteriyor ki, sen Kocaeli Üniversitesi'ne aitsin! Kocaeli Üniversitesi'ndeki istediğin bölüme girebilmek için ders çalışma rutinini buna uygun düzenlemelisin. Üniversiteye yerleştikten sonra tam da hayal ettiğin gibi bir öğrencilik hayatı yaşamanı umuyoruz!

Dokuz Eylül Üniversitesi!

Dokuz Eylül Üniversitesi!

Ders çalışma rutinin ve kampüs hayallerin gösteriyor ki, sen Dokuz Eylül Üniversitesi'ne aitsin! Dokuz Eylül Üniversitesi'ndeki istediğin bölüme girebilmek için ders çalışma rutinini buna uygun düzenlemelisin. Üniversiteye yerleştikten sonra tam da hayal ettiğin gibi bir öğrencilik hayatı yaşamanı umuyoruz!

Bursa Uludağ Üniversitesi!

Bursa Uludağ Üniversitesi!

Ders çalışma rutinin ve kampüs hayallerin gösteriyor ki, sen Bursa Uludağ Üniversitesi'ne aitsin! Bursa Uludağ Üniversitesi'ndeki istediğin bölüme girebilmek için ders çalışma rutinini buna uygun düzenlemelisin. Üniversiteye yerleştikten sonra tam da hayal ettiğin gibi bir öğrencilik hayatı yaşamanı umuyoruz!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi!

Ders çalışma rutinin ve kampüs hayallerin gösteriyor ki, sen Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ne aitsin! Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ndeki istediğin bölüme girebilmek için ders çalışma rutinini buna uygun düzenlemelisin. Üniversiteye yerleştikten sonra tam da hayal ettiğin gibi bir öğrencilik hayatı yaşamanı umuyoruz!

Akdeniz Üniversitesi!

Akdeniz Üniversitesi!

Ders çalışma rutinin ve kampüs hayallerin gösteriyor ki, sen Akdeniz Üniversitesi'ne aitsin! Akdeniz Üniversitesi'ndeki istediğin bölüme girebilmek için ders çalışma rutinini buna uygun düzenlemelisin. Üniversiteye yerleştikten sonra tam da hayal ettiğin gibi bir öğrencilik hayatı yaşamanı umuyoruz!

Anadolu Üniversitesi!

Anadolu Üniversitesi!

Ders çalışma rutinin ve kampüs hayallerin gösteriyor ki, sen Anadolu Üniversitesi'ne aitsin! Anadolu Üniversitesi'ndeki istediğin bölüme girebilmek için ders çalışma rutinini buna uygun düzenlemelisin. Üniversiteye yerleştikten sonra tam da hayal ettiğin gibi bir öğrencilik hayatı yaşamanı umuyoruz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
22
14
13
10
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın