Görüş Bildir
Haberler
YKS
YKS Tercihleri Başladı Mı? ÖSYM YKS Sonuçlarını Açıkladı

YKS Tercihleri Başladı Mı? ÖSYM YKS Sonuçlarını Açıkladı

ÖSYM, YKS sonuçlarını bu sabah sürpriz şekilde açıkladı. ÖSYM sınav takvimine göre YKS sonuçları 4 Ağustos’ta açıklanacaktı. Ancak ÖSYM, bu sabah saatlerinde milyonlarca üniversite adayının beklediği sonuçları açıkladı. YKS’ye katılan adaylar, T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle birlikte sonuçları öğrenebilecek. İşte ÖSYM YKS sınav sonucu sorgulama ekranı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

ÖSYM YKS Sonuçları Açıklandı

ÖSYM YKS Sonuçları Açıklandı

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, YKS sonuçlarını sosyal medya hesabından duyurdu. Aygün; “26-27 Haziran 2021 tarihlerinde gerçekleştirdiğimiz Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2021-YKS) sonuçlarını http://sonuc.osym.gov.tr sayfamızdan açıkladık. Sonuçların tüm adaylarımıza ve ailelerine hayırlı olmasını dilerim. 2021-YKS tercihleri 5-13 Ağustos tarihleri arasında alınacaktır.

Adaylarımızın tercihler başlamadan önce daha sağlıklı bir değerlendirme yapmalarına İmkan vermek amacıyla 2021-YKS değerlendirme işlemlerini hızlandırarak sınav sonuçlarını ilan edilen tarihten daha erken açıkladık. Adaylarımızın 5-13 Ağustos 2021 tarihleri arasında yapacakları 2021-YKS tercihlerinin şimdiden hayırlı olmasını dilerim.” İfadeleri kullandı.

YKS SONUÇ SORGULAMA EKRANI

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın