Görüş Bildir
Haberler
TV
Yine Onları İzleyeceğiz! Ramazan Ayının Vazgeçilmeyen ve En Çok İzlenen 10 Ekran Yüzü

etiket Yine Onları İzleyeceğiz! Ramazan Ayının Vazgeçilmeyen ve En Çok İzlenen 10 Ekran Yüzü

Ramazan ayı yaklaşırken televizyon ekranlarındaki reyting yarışı için de hareketlilik başladı.  Her yıl ekranda görmeye alışkın olduğumuz isimler bu yılda yine iftar, sahur ve eğlence programı olarak ekranda ki yerini almaya hazırlanıyor.İşte bu yıl yine ekranda göreceğimiz Ramazan ayının ekran yüzleri..

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Nihat Hatipoğlu

1. Nihat Hatipoğlu

Ramazan ayında hem iftar hem de sahur programı yapan isimlerin başında geliyor. Bu yıl yine ekranda olacak isim ramazan ekranının en deneyimli isimlerinden birisi (Hatta aldığı astronomik rakamlarla sosyal medyada adından sıkça söz ediliyor).

2. Mehmet Ali Erbil

2. Mehmet Ali Erbil

Son yıllarda özellikle Ramazan ayında Çarkıfelek dahil bir çok ramazana özel yarışma programı yapan ünlü şovmen bu yıl yine Ramazan ekranında olacak isimler arasında yer alıyor.

3. Erkan Tan

3. Erkan Tan

Sultan Ahmet'ten yaptığı iftar programları ile uzun yıllar dikkat çeken isimlerden birisi olan deneyimli televizyoncu yine Ramazan ayında ekrandaki yerini alacak isimlerden birisi.

4. Fatih Çıtlak

4. Fatih Çıtlak

Dini konulardaki bilgileri ile diğer rakiplerini son 3 yıldır ciddi derecede zorlayan isimlerden birisi olan Fatih Çıtlak yine bu sezon da adından sıkça söz ettirecek.

5. Reha Yeprem

5. Reha Yeprem

Yıllardır özellikle iftar programları ile ramazan ayının en çok izlenen ekran yüzü olan Reha Yeprem de efsaneleşen isimlerin başında yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İlker Ayrık

6. İlker Ayrık

Son 3-4 yıldır özelikle Mehmet Ali Erbil ile eğlence programlarında yarışan isim bu yıl yine Ramazan ayında ekranda olacak. Astronomik bir rakamla Star TV'ye transfer olan isim, Ramazan ayında 'Var Mısın? Yok Musun?'  ile ekranda olacak.

7. Zekeriya Beyaz

7. Zekeriya Beyaz

Ramazan'da televizyon kanallarının adeta konuk almak için yarıştığı isimlerden birisi de Zekeriya Beyaz. Her yıl Ramazan ayında aynı soruları cevaplamasıyla gündeme gelen isim yine ekranlardaki yerini alacak.

8. Mustafa Karataş

8. Mustafa Karataş

Nihat Hatipoğlu'ndan sonra en çok takip edilen Ramazan programlarına imza atan Mustafa Karataş en çok izlenen isimlerin başında geliyor.

9. Cübbeli Ahmet Hoca

9. Cübbeli Ahmet Hoca

Dini bilgilerdeki yorumları ile farklı bir hayran kitlesine sahip Cübbeli Ahmet Hoca da Ramazan aylarında ekranın vazgeçilmez yüzleri arasında bulunuyor.

10. Ömer Döngeloğlu

10. Ömer Döngeloğlu

Kanal 7 ile adeta efsaneleşen ekran yüzü yine bu yıl da Nihat Hatipoğlu, Mustafa Karataş ve Fatih Çıtlak ile reyting yarışına dahil olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
420
178
123
98
39
28
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Kurandan Güzel Bir Ayet Paylaşayım Anlayan Anlar " “Sizden hiçbir ücret istemeyen kimselere uyun, onlar hidayete erdirilmiş kimselerdir.”YASİN-21

Pasif Kullanıcı

Ramazan ayı kadar huzurlu bir ay var mı ki ya arkadaşlarla ablamlarla dizi film izle anam ve babamla balkonda karpuz keyfi abimlen aksamları gezme sefası sah... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

kesinlikle öyle... ♥

Quinn

'dikkat dikkat Ramazan boyunca ekranlardan uzak durun' denilmek isteniyor.