Görüş Bildir
Haberler
Yıldız Tilbe'den 'Muhalefete Şarkı Verdi' İddiasına Yanıt: 'Şarkılarım Hiçbir Siyasetin Temsilcisi Değildir'

etiket Yıldız Tilbe'den 'Muhalefete Şarkı Verdi' İddiasına Yanıt: 'Şarkılarım Hiçbir Siyasetin Temsilcisi Değildir'

FreiGeist
10.05.2018 - 09:53 Son Güncelleme: 10.05.2018 - 16:54

Seçim çalışmalarında “Kandıramazsın Beni” adlı şarkısını kullanması için muhalefete izin verdiği iddia edilmişti. Müzisyen Yıldız Tilbe iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Erdoğan'ın “Şayet bir gün milletimiz tamam derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz” sözlerinin ardından sosyal medyada ‘TAMAM' kampanyası başlamıştı.

Yıldız Tilbe’nin içinde “1-2-3-4 tamam, daha da katlanamam” kelimeleri geçen "Kandıramazsın Beni" adlı şarkısı da en çok paylaşılanlar arasına girmişti.

Yıldız Tilbe’nin içinde “1-2-3-4 tamam, daha da katlanamam” kelimeleri geçen "Kandıramazsın Beni" adlı şarkısı da en çok paylaşılanlar arasına girmişti.

Tilbe 'CHP ile anlaştı' haberlerini sosyal medya hesabından yalanladı ve Twitter'dan şu açıklamaları yaptı 👇

'Şarkılarımın yalnızca beni temsil etme hakkı vardır. Şarkılarım hiçbir siyasetin temsilcisi değildir. Ben siyasetin hiçbir tarafında yokum, olmadım. Şarkılarım da olmadı, olmayacak. Memleketim için herşeyin hayırlısını dilerim her zaman, hepsi bu. Şarkılarımı herhangi bir siyasi mecrada propaganda olarak duyarsanız,bilin ki haberim ve iznim yoktur. Daha ne diyeyim? Hiçbir partiyi tutmuyorum. Allah memleketimiz için hayırlısını nasip etsin her zaman. Ülkemize birlik huzur versin rabbim. Siyasetten nefret ederim'

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
516
140
89
53
15
7
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Siyasetten nefret ederim cümlesiyle bitirmesi çok tatlı yaa :)

Merve Yaşar

Ben de siyasetten nefret ederim lakin bu seçim ülkemiz ve geleceğimiz için önemli olduğundan gidip oyumu kullanacağım.. bence Yıldız abla da oyunu kullanmalı.

sinan

siyasetten nefret ederim : "bana dokunmayan yılan bin yaşasın"