Görüş Bildir
Haberler
Yılbaşında Sokağa Çıkma Yasağı Olacak mı? 31 Aralık'ta Kısıtlama Var mı? İşte Son Gelişmeler...

Yılbaşında Sokağa Çıkma Yasağı Olacak mı? 31 Aralık'ta Kısıtlama Var mı? İşte Son Gelişmeler...

Yılbaşına sayılı günler kala geçtiğimiz yıl olduğu gibi sokağa çıkma yasağı olacak mı sorusu vatandaşlar tarafında sıklıkla araştırılıyor. Geçtiğimiz yıl Covid 19 ile mücadele tedbirleri kapsamında 31 Aralık'ta uygulanan kısıtlama, gözleri bu yıl da kısıtlama olup olmayacağına ilişkin açıklamalara çevrildi. Peki yeni yıla girerken yılbaşında sokağa çıkma yasağı olacak mı, 31 Aralık'ta yasak var mı? İşte, son gelişmeler…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Yılbaşı gecesi sokak kısıtlamasının olup olmayacağına yönelik yapılacak açıklamalar milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Dünya genelinde etkili olan bu virüs salgını ve omicron varyantının hızlı yayılması endişelere yol açıyor. Bir çok ülke bu yeni varyanta yönelik tedbirler uygulamaya başladı. Yılbaşının yaklaşması ile kısıtlama ve tedbir kararlarına yönelik vatandaşların yaptığı araştırmalar devam ediyor. Fakat ülkemizde yılbaşında kısıtlama olacağına dair henüz hernagi bir açıklama bulunmuyor.

Yılbaşında Sokağa Çıkma Yasağı Olacak mı?

Yılbaşında Sokağa Çıkma Yasağı Olacak mı?

Yılbaşında sokağa çıkma yasağı, geçtiğimiz yıl covid-19 ile mücadele sürecinde uygulanan tedbirlerden biriydi. Pandeminin olumsuz etkilerini en az seviyeye indirmek amacıyla kısıtlama ve sokağa çıkma yasağı ortaya konulmuştu. Bu yıl için henüz İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan yılbaşında sokağa çıkma yasağı ile ilgili bir açıklama mevcut değil.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın