Görüş Bildir
Haberler
Yılbaşı Sokağa Çıkma Yasağı Var mı? Yılbaşı Tatili Kaç Gün Olacak? 31 Aralık'ta Yasak Var mı?

Yılbaşı Sokağa Çıkma Yasağı Var mı? Yılbaşı Tatili Kaç Gün Olacak? 31 Aralık'ta Yasak Var mı?

Yeni yıla az bir süre kala vatandaşlar şimdiden yılbaşı planlarını yapmaya başladı. Yılbaşını sevdikleriyle geçirmek isteyen vatandaşlar, son iki yılda olduğu gibi bu sene de sokağa çıkma yasağı olup olmayacağını araştırıyor. Türkiye’de henüz yeni yasaklarla ilgili açıklama yapılmazken, birçok Avrupa ülkesi omicron varyantı ile ilgili yeni önlemler almaya başladı. Peki, Türkiye’de yılbaşı sokağa çıkma yasağı olacak mı? Yılbaşı tatili ne zaman başlayacak, kaç gün sürecek? İşte yılbaşı ile ilgili tüm merak edilenler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yılbaşına sayılı günler kala sokağa çıkma yasağının olup olmayacağı en çok merak edilenler arasında. Yılbaşı için artık sayılı günler kaldı ve pek çok kişi 2022 yılına dışarıda girmek için hazırlıklarına başladı. Ancak omicron varyantı nedeniyle bazı ülkeler kapanmaya gidiyor. Covid-19 nedeniyle ile geçtiğimiz sene yeni yılda sokağa çıkma yasağı getirilmişti. 2022 yılına girmeye hazırlanırken uygulanan sokağa çıkma yasağının ya da herhangi bir yasak ve kısıtlama gündeme gelip gelmeyeceği araştırılıyor? Peki, yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı? 31 Aralık 2021 sokağa çıkma yasağı uygulanacak mı? Yılbaşı gecesi yasak var mı? İşte detaylar..

Yılbaşı Sokağa Çıkma Yasağı Olacak mı?

Yılbaşı Sokağa Çıkma Yasağı Olacak mı?

Yılbaşında sokağa çıkma yasağı, geçtiğimiz yıl pandemi etkilerini en az seviyeye indirmek amacıyla yürürlüğe konmuştu. İçişleri Bakanlığı tarafından yürürlüğe koyulan yılbaşında sokağa çıkma yasağının bu yıl uygulanıp uygulanmayacağı konusunda henüz bir netlik bulunmuyor.

Yılbaşında Sokağa Çıkma Yasağı Olup Olmayacağı Ne Zaman Açıklanacak?

Yılbaşında Sokağa Çıkma Yasağı Olup Olmayacağı Ne Zaman Açıklanacak?

Geçtiğimiz yıl pandemi etkilerini en az seviyeye indirmek amacıyla yılbaşında sokağa çıkma yasağı uygulanmıştı. İçişleri Bakanlığı tarafından yürürlüğe koyulan yılbaşında sokağa çıkmanın bu yıl uygulanıp uygulanmayacağına yönelik bir açıklama yapılmadı. Konuyla ilgili açıklamanın ne zaman yapılacağı henüz bilinmiyor.

Yılbaşı Tatili Kaç Gün Olacak?

Yılbaşı Tatili Kaç Gün Olacak?

Bu sene 31 Aralık Cuma gününe denk geliyor. 1 Ocak Cumartesi günü resmi tatil. Yılbaşı tatili sadece resmi tatil olan 1 Ocak 2022 gününden ibaret olacak.

31 Aralık 2021 tarihi akşamı yeni yıla girilecek fakat 31 Aralık tatil değildir.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın