Görüş Bildir
Haberler
Yılbaşı Sokağa Çıkma Yasağı Var mı? Yılbaşı Tatili Kaç Gün Olacak?

Yılbaşı Sokağa Çıkma Yasağı Var mı? Yılbaşı Tatili Kaç Gün Olacak?

Yeni yıla az bir süre kala vatandaşlar şimdiden yılbaşı planlarını yapmaya başladı. Yılbaşını sevdikleriyle geçirmek isteyen vatandaşlar, son iki yılda olduğu gibi bu sene de sokağa çıkma yasağı olup olmayacağını araştırıyor. Türkiye’de henüz yeni yasaklarla ilgili açıklama yapılmazken, birçok Avrupa ülkesi omicron varyantı ile ilgili yeni önlemler almaya başladı. Peki, Türkiye’de yılbaşı sokağa çıkma yasağı olacak mı? Yılbaşı tatili ne zaman başlayacak, kaç gün sürecek? İşte yılbaşı ile ilgili tüm merak edilenler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye’de uzun süren koronavirüs yasakları, geçtiğimiz yaz başında tamamen kaldırılmıştı. Vatandaşlar, son iki yılda olduğu gibi bu yılbaşında da sokağa çıkma yasağı olup olmadığını öğrenmek için İçişleri Bakanlığı’nın genelgesini araştırıyor.

Yılbaşı Sokağa Çıkma Yasağı Olacak mı?

Yılbaşı Sokağa Çıkma Yasağı Olacak mı?

Yılbaşında sokağa çıkma yasağı, geçtiğimiz yıl pandemi etkilerini en az seviyeye indirmek amacıyla yürürlüğe konmuştu. İçişleri Bakanlığı tarafından yürürlüğe koyulan yılbaşında sokağa çıkma yasağının bu yıl uygulanıp uygulanmayacağı konusunda henüz bir netlik bulunmuyor.

Yılbaşı Tatili Kaç Gün Olacak?

Yılbaşı Tatili Kaç Gün Olacak?

Bu sene 31 Aralık Cuma gününe denk geliyor. 1 Ocak Cumartesi günü resmi tatil. Yılbaşı tatili sadece resmi tatil olan 1 Ocak 2022 gününden ibaret olacak.

31 Aralık 2021 tarihi akşamı yeni yıla girilecek fakat 31 Aralık tatil değildir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
3
3
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın