Görüş Bildir
Haberler
Yıl Olmuş 2016 Hala Anlayamayanlar İçin 15 Maddede Kadınlar Ne İster?

etiket Yıl Olmuş 2016 Hala Anlayamayanlar İçin 15 Maddede Kadınlar Ne İster?

Kadın olmak, kadınlığı taşıyabilmek gerçekten çok zordur. Çünkü dertlerimiz hiç bitmez. Her gün bir yenisi eklenir. Buna bağlı olarak da isteklerimiz artar.

Biz de 'hâlâ' anlayamayanlar için kadınların isteklerinin küçük ama önemli bir kısmını sizler için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Özel günlerini sancısız ve rahat geçirmek 😔

Özel günlerinde karın ağrısından kıvranan, yataktan kalkamayan, ağrı kesicilerle yaşamına devam eden kadınlar... Ah, ne zordur bir bilseniz! Ve her ay bu döngü devam eder, eder, eder... Canlarından can gider adeta! Bu kadar ağrı çekerken sinirli ve agresif olmak pek kaçınılmaz oluyor ne yazık ki. Kadınların en çok istediği şeylerden biri de bu dönemi rahat atlatmaktır!

2. İndirimde olan ürünü satın alabilmek 💪

Alışveriş dendi mi akan sular durur! Bir de aylardır bekledikleri ürün indirimdeyse... Adeta savaşırlar onu alabilmek için! Sabahın erken saatlerinde gidip mağazanın en ön sırasında beklerler. Kapılar açıldığı an... Başlasın savaş!

3. Hunharca yemek yiyip kilo almamak 🙏

Evet, gelelim küçük ama büyük problemlerine. Gecenin bir yarısı yenilen atıştırmalıklar, gün içerisinde ağza atılan 3-5 lokma(!) abur cuburlar, yenilen yemekler.. Hepsi de ne yazık ki birer birer kilo olarak geri döner. Yıl olmuş 2016, hala bu problem çözülemedi. Ne var yani o kadar şey yedikten sonra formlarını korusalar? Hoş, aslında pek de önemli değil. Çünkü bir kadın kendini ne mutlu ediyorsa -elbette ki sağlığına zarar vermeden- istediği gibi yiyebilmeli!

4. Küçük, miniminnacık sürprizler 😇

Gün içerisinde bulunulan stresli ortamda, bitmek bilmeyen işlerle uğraşan her kadın, gününün en azından 5 dakikasında Türk kahvesi tadında yorgunluğunu alacak küçük sürprizler olsun ister hayatında. Bu demek değildir ki pahalı hediyeler, yemekler, buket buket çiçekler.. Atacağınız bir mesaj, göndereceğiniz bir fotoğraf onun mutlu olmasına yeter. Çünkü kadınlar küçük şeylerden mutlu olmasını bilirler!

5. Özgür olmak, tabuları yıkmak!

Kadınlar, özgürlüklerine düşkün bireylerdir. Özgürlüklerini kısıtlayan her şeyden nefret ederler. Çünkü onlar zaten kendi sınırlarını bilirler. Hayatlarına karışılmasını, bıkbıkbık konuşulmasını, istedikleri şeyleri yapmasını engelleyen bütün dış etkenleri bir şişenin içine koyup, denize fırlatmak isterler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Güven, güven, güven!

Kadınlar bazen gözü kapalı güvenebileceği insanlar olsun ister etrafında. Çünkü bilirler; güven, sarılmak gibi, yemek yemek gibi, uyumak gibi bir ihtiyaçtır. Ama en önemlisi kendine güvenmek. Kendine güveni olan bir kadının üstesinden gelemeyeceği bir şey yoktur. Başkaları tarafından da güvenilir olarak görünmek de onların ayrıca hoşlarına gider. Eh, ne demişler: 'Pɑhɑlı pɑrfümleri bir kenɑrɑ bırɑkın, insɑn dediğin güven kokmɑlı.' 

7. Hep destek, tam destek! 💪

'Sen kadınsın, yapamazsın' vb. cümleler küçüklükten itibaren kadınların sıkça duyduğu cümlelerdir. Okul hayatında, iş hayatında, ikili ilişkilerde en büyük eksikliğin bu olduğunu düşünürler. İstedikleri desteği görememek, onların başarısızlığına büyük etkendir. Ha, yine de kimseyi takmadan, umursamadan bu başarıyı yakalayanlar yok mu? Elbette var! Destek görmek, onlar için hayallerine bir tık daha yaklaşmak demektir, bunu da unutmayalım.

8. İlgi görmek, şımartılmak, çok şımartılmak!

Kuşkusuz ki ilgi görmek her kadının egosunu okşayan bir şeydir. Kadınlar özellikle ikili ilişkilerde, karşı tarafa verdiği değerin aynısını kendileri de görmek isterler. Kıskanılmak -tabii belirli düzeyde-, bugün çok güzel göründüğünü başkalarından duymak, saçlarını kestirdiğinde ya da yeni bir renge boyattığında bunun fark edilmesi gibi şeyler hoşlarına gider. Azcık da şımartılmak ister bunu da kabul edelim. Özel olduğunu hissetmek her kadının hakkı! Bunun yanı sıra mutluluğunda, mutsuzluğunda, bir sıkıntısı olduğunda gösterilen ilgilerin yeri de ayrı tabii!

9. Saygı görmek, önemsenmek! 😌

Dili, dini, ırkı, kökeni ve diğer şeyleri her ne olursa olsun her kadın saygı görmek ister. Kadınlık sadece anne olmak, ev işi yapmak, alışverişe çıkmak demek değildir. Aldıkları kararlara, yaptıkları işe, yaşam tarzlarına, dış görünüşlerine, tepeden tırnağa kadar saygı görmek isterler. Eğer bu saygıyı ona vermezseniz, kendini değersiz ve önemsiz hisseder. Karşılığında da aynısını size hissettirir!

10. Sevildiğini iliklerine kadar hissetmek! 😍

Kadınlar sevilmek ister, hem de çok! Verdiği değerin karşılığını görmek ister. Hem de iliklerine kadar! Ancak samimi olmak gerekli. Yapmacık hareketlerinizden anında soğur. Önemli olan kalbine dokunulması, o sıcaklığı hissetmek.. Bu da pek zor olmasa gerek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Başarı merdivenlerini teker teker çıkmak! 👍

Özellikle kariyer peşinde olan ve bunun için varını yoğunu ortaya koyan kadınlar, başarılı olmak ve takdir edilmek için ellerinden geleni yaparlar. Başarılarının göz ardı edilmesini asla istemezler. Çünkü gerçekten çaba sarf etmişlerse, emeklerinin hakkını sonuna kadar almak isterler.

12. Huzuru yakalayabilmek! 💆

Yoğun hayat temposunda, kendilerine pek zaman ayıramayan kadınlar, buldukları ilk fırsatta kendilerini en huzurlu hissetikleri yerde olmak ister. Yer ve mekan konusu elbette ki kişiden kişiye göre değişir. Önemli olan o anın tadını çıkarabilmek ve bir an olsun dertlerinden uzaklaşabilmek!

13. Sadakat, sadık kalmak, bağlılık! ❤

Kadınlar için güven ne denli önemliyse, sadakat da bir o kadar önemlidir. İkili ilişkilerde partnerlerinin sadık olmalarını isterler. İlişkiye emek vermek çok önemlidir ve kadınlar bunu bilir. Sadık olmak demek, kalbinin sadece tek bir kişiye ait olması demektir. Bu konuda en ufak bir zedelenme beraberinde güven kaybını da getirir.

14. Mutlu olup, göklere çıkmak! 👼

Bir kadını gülümsetmek, mutlu etmek çok zor bir şey değildir, inanın. Elbette ki her kadın bazen zorlu dönemlerden geçer, içine kapanır, mutsuz olur. İşte o dönemde yanında olmanız bile onun mutlu olmasına yardımcı olur. Şunu da hatırlatalım; 'Bir kadının en güzel makyajı, gülümsemesidir!'

15. Ve en önemlisi.. Anlaşılmak!

Gelelim en can alıcı konuya. Bir kadın, anlaşılmak ister, kadın bir birey olarak ikinci sınıf insan muamelesi görmemek ister, kadınlığını gururla taşıyabilmek ister!

Bir kadın size 'hayır' diyorsa, gerçekten istemiyordur.

Bir kadının mini etek giymesi, sizinle sevişmek istediği anlamına gelmez.

Bir kadına zorla bir şey yaptıramazsınız.

Evinde, işinde, sokakta, okulda nasıl davranması gerektiğine siz karar veremezsiniz.

Ona baskı uygulayamazsınız.

Ve en önemlisi: Onun nasıl yaşamak istediğine siz karar veremezsiniz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
626
162
100
20
16
14
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
RenkliTsukuru

Bi bıkmadınız kadındır erkektir diye ayırmaktan. Bari mutlu olmayı, anlaşılmayı, şımartılmayı istemenin cinsiyeti olmasın. Ayrıca şu alışveriş yapmayı sevme ... Devamını Gör

Therewasauser

Yaw heeee heeeeeeeee.Biraz yakışıklı olsun bolll bollll parası olsun züppenin teki olsun onun peşinden gidersiniz çoğunuz.Gelipte şimdi öyle değil falan ceva... Devamını Gör