Görüş Bildir
Haberler
Yerli Malı Yurdun Malı: Her Biri Ayrı Derde Deva 11 Yerli Girişim

etiket Yerli Malı Yurdun Malı: Her Biri Ayrı Derde Deva 11 Yerli Girişim

Hayatı her alanda kolaylaştıran girişimler dünyanın birçok köşesinden başarılarıyla yükselirken en iyiler arasına giren, başarılı çalışmalarıyla bizi gururlandıran yerli girişimlerin isimlerini de daha sık duymaya başlıyoruz. Gün gelip dünyada adı duyulduğunda gururla 'Ben onları başından beri destekliyorum efendiler!' dedirtecek yerli girişimlerle tanışın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Armut

Armut

2011 yılında kurulduğundan bu yana gerek yerel gerek ulusal birçok başarıya imza atmış Armut.com ülkemizi gururla temsil eden girişimlerden. Temizlik, tadilat, mobilya, nakliyat, tamir ve organizasyon kategorilerinde aranan hizmete göre en uygun profesyonel hizmeti sağlayan girişimde yine bu kategorilerde profesyonel hizmetinizi de sunmanıza olanak var.

MarketoList

MarketoList

Aynı ev içinde herkesin farklı alışveriş istekleri olur. Hem alınacaklar hem de alınacakların birimi, alacak kişinin markete gitme zamanı, hepsi değişkendir.  Tüm bunları ortak bir listede yönetmek ve ortak bildirimlerle organize olmayı sağlamak için ortaya çıkan MarketoList, iOS ve Android uygulamalarıyla  yurt içi ve yurt dışında birçok girişim destekçisinin radarına girdi bile.

Banamama

Banamama

Bizlerin yoldaşı evcil dostlarımızın mama ve bakım ürünlerini düzenli takip ve tedarik etmek hayatın akışına kapıldığımız vakit zorlaştığında Banamama.co imdada yetişiyor. Mama ve bakım ürünü tedariğine abonelik sistemiyle pratik bir çözüm getiren girişim ayrıca barınaklarda yaşayan dostları da unutmuyor. Yapılan her alışverişin 5%'i yardım olarak barınaklara bağışlanıyor.

Evarkadaşı

Evarkadaşı

Kısa süreli seyahatlerde Airbnb gibi çözümler varken uzun süreli konaklamalarda neden etkili ve güvenilir bir çözüm olmasın? Evarkadaşı, Türkiye'nin ilk ev arkadaşı arama platformu olarak bu soruya yanıt olmak için ortaya çıktı. Ev arkadaşı arıyorsanız, kiralık eviniz için kiracı arayışındaysanız 13 bin üzerindeki kullanıcısıyla sizin aradığınız da bu platformda olabilir.

Yolluyo

Yolluyo

Market sektörü üzerine çevrimiçi teslimat girişimleri geçtiğimiz yıllarda büyük ses getirmedi fakat mahalle esnafına dönük pazar yeri oluşturan yolluyo girişimi adeta içimizden biri gibi. Bakkal, manav, kasap fark etmez, her gün artan hizmet sağlayıcılarıyla yolluyo'da sizin siparişinize yanıt verecek bir dost esnaf mutlaka var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Scotty

Scotty

Trafikte perişan olmuşken 'Işınla beni Scotty!' diye haykırmak isteyip yan otomobilden gelecek garip bakışlardan çekinen bünyelerin ilacı Scotty,  şehre ve hayata değer katma misyonuyla yola çıktı. Android ve iOS uygulamalarıyla hizmet veren girişim her neredeyseniz o noktaya bir motosikletli çağırmanızı ve yolcu olarak trafiğin sıkışıklığından etkilenmeden ulaşımınızı gerçekleştirmenizi sağlıyor. Ayrıca sizin de motorunuz varsa, siz de buyurun ışınlamaya!

Filegoes

Filegoes

100 binden fazla kullanıcıya sahip dosya paylaşım platformu filegoes 5 GB'a kadar ücretsiz paylaşım olanağı sunuyor. Hızlı ve akıcı bir arayüze sahip uygulama için 5 GB az geldi derseniz ücretli sürümüyle 20 GB depolama alanına da sahip olabiliyorsunuz.

Temiz

Temiz

Kuru temizleme için giysilerinizi taşımaktan, yıkama ve ütüleme için uygun zamanı beklemekten sıkıldıysanız ya da sıkılmanıza ramak kaldıysa Temiz sizin için bu işleri hızlı şekilde üstleniyor. Dilediğiniz saatte gelen Temiz valesi giysilerinizi ya da temizlenmesi gereken ayakkabılarınızı sizden teslim alıp tertemiz şekilde geri getiriyor. Ayrıca burası önemli, işlemden önce değil, işlem tamamlandıktan sonra ödemeyi gerçekleştiriyorsunuz.

Scode

Scode

Yazılımı mutfağında öğrenmek isteyenler! Üç lise bir de ortaokul öğrencisi zehir gibi ekip bizlere el uzatıyor. Farklı senaryolarla ilerlerken programlama bilgisi barındıran sorularla karşılaşarak yeni bilgileri öğrenerek programcılığın temellerini, ilerlemeniz gereken yolları keşfediyorsunuz. Girişimciliğin yaşının olmadığını görmek için Scode'u denemenizi öneriyoruz.

Bir Kutu Kitap

Bir Kutu Kitap

2015 yılında hayatımıza edebiyat sıcaklığıyla giren Biryudumkitap ekibinin hayata geçirdiği e-ticaret girişiminde her ay Bir Kutu Kitap editörlerinin türlü konseptlere göre özenle seçtiği 3 kitap ücretsiz kargoyla yollanıyor ve okuma sevgisi gönülden gönüle yayılıyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir Bilene Sor

Bir Bilene Sor

YGS, LYS, KPSS, YDS, ihtiyaç olan her sınavda çözülemeyen soruların paylaşılarak ortak bir platformda  çözümü bulunan Bir Bilene Sor uygulamasında bilgi alırken siz de bilginizi paylaşabiliyorsunuz. Geçtiğimiz günlerde 1 milyondan fazla sorunun yanıtını bulduğu uygulama yerli ve yabancı yatırımlarla dünya pazarını da hedefliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
225
40
17
15
14
13
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Zagros

Yerli malı haftası var diye geldim oysa.

mistral

kusura bakmayın ama armut çok fena bir iki defa fiyat aldım, emikleyecek adam arıyorlar, esnaflık bitmiş.

cookielyon

zaten fazla kullananı olmamasından belli sadece akbabalar kayıtlı. tema güzel ama insanlar yanlış

Iraz Metinkal

armut inanılmaz başarılı. tebrikler