Görüş Bildir
Haberler
Yerinde Saymayı Sevmeyenler İçin: Kendinizi Her Daim Geliştirmenizi Sağlayacak 10 Eğitim

Yerinde Saymayı Sevmeyenler İçin: Kendinizi Her Daim Geliştirmenizi Sağlayacak 10 Eğitim

Radlands
10.05.2023 - 18:02

Herkesin hayatını kolaylaştırıp gelişmesini sağlayacak temel eğitimlerin yer aldığı bir listeyi seninle bu içerikte paylaşmak istedik! Kendini eksik gördüğün alanlarda eğitim almak için tam sırası!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Stres Yönetimi Eğitimi

İstatistikler, işle ilgili stresin yol açtığı depresyon veya anksiyete vakalarının toplam sayısının, işle ilgili tüm hastalıkların %39'unu oluşturduğunu gösteriyor. Bazı meslekler daha çok stres getirirken aynı zamanda  her meslek dalını da etkileyebilir. Bu tarz kurslar, strese giriş ve bunun neden bir sorun olduğu, stresin bazı nedenleri ve stres riskini en aza indirmenin bazı yollarını kapsar.

2. Öfke Yönetimi ve Çatışma Çözümü Eğitimi

Diğer insani duygular gibi öfke de günlük deneyimlerimizin bir parçasıdır. Ancak iyi yönetilmezse olumsuz etkilere ve verimlilikte azalmaya yol açabilir.  Öte yandan, kontrol altında tutulursa insan dolu dolu bir hayat yaşayabilir ve başkalarıyla yapıcı bir şekilde etkileşim kurabilirsiniz. Bu kurs, öfke ve çatışmayı anlamak ve yönetmek için çeşitli stratejiler kazandırır.

3. Liderlik Becerileri ve Ekip Yönetimi Eğitimi

Liderlik becerilerini geliştirmek ve işini veya ekibini uzaktan yönetmek ister misin? Bu kurs, sana yönetim ve karar alma sürecinde rehberlik ederek, nasıl geri bildirim alacağını ve geri bildirimde bulunacağını göstererek ve olası çatışma durumlarını nasıl yöneteceğini ve etkisiz hale getireceğini göstererek bu hedeflere ulaşmana yardımcı olabilir.

4. Beslenme ve Zindelik Eğitimi

Bu beslenme kursu, insan beslenmesinin bilimsel temellerini ve güncel beslenme kavramlarını ve tartışmalarını anlamana yardımcı olacaktır. Böylece sağlıklı bir diyetin içeriğini, neyi neden yediğimizi anlaman mümkün olacaktır.

5. Kişisel Gelişim Psikolojisi Eğitimi

5. Kişisel Gelişim Psikolojisi Eğitimi

Kim olduğunu öğrenmek istiyor, ancak bu yolculuğa nereden başlayacağından emin değil misin? Bu kurs, kişisel gelişimini etkileyen önemli faktörleri kapsar (yani, kendini yeni deneyimlere maruz bırakarak nasıl büyüdüğün). Kişilik ve duygu, romantik ve samimi ilişkilerin yanı sıra kültür ile büyümendeki faktörler arasındaki etkileşimi tartışabileceksin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mutluluğu Yönetme Eğitimi

Mutluluk nedir? Seni ne mutlu eder? Çalışarak ve çabalayarak daha mutlu olabilir misin? Bu kurs bu soruları yanıtlayan ve yanıtları ile daha mutlu bir yaşam kurmak için nasıl kullanabileceğini gösteren bir eğitimdir.

7. İkna Edici Yazma ve Topluluk Önünde Konuşma Sanatı Eğitimi

7. İkna Edici Yazma ve Topluluk Önünde Konuşma Sanatı Eğitimi

İş hayatında ve sosyal hayatta kazanmak için sürekli birilerini ikna etmek ve etkili konuşmak gerekmektedir.  Bu yetenek, medeni söylemde bulunmana ve toplumda gerekli değişiklikleri yapmana yardımcı olacaktır. İkna edici bir mesaj iletmek kişisel, kamusal ve profesyonel yaşamlarına fayda sağlayabilir.

8. Dijital Beceriler Eğitimi

8. Dijital Beceriler Eğitimi

Bu tarz bir kurs ile dijital dünyada günlük işlemlerde başarılı olmak için sosyal medya kullanımı gibi becerilerde gelişimini artırıp özgüveninizi güçlendirebilirsin.

9. Bilgisayar Donanımı ve Yazılımı Eğitimi

Bu kurs sana, bilgisayarların donanım ve yazılım yoluyla bilgileri nasıl işlediğine dair temel bir anlayış sağlar. Bilgi Teknolojisi (BT) dünyasını araştıracak ve donanım bileşenlerini, mobil cihazları, işletim sistemlerini, programları ve uygulamaları, ağ temellerini, İnterneti araştıracak ve güvenlik ve etik konularına değineceksin.

10. Önyargının Üstesinden Gelme Eğitimi

10. Önyargının Üstesinden Gelme Eğitimi

Bu kurs, önyargı ve bunun ilişkileri ve toplulukları nasıl etkileyebileceği hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen herkes içindir. Kurs, önyargı kelimesinin ve birçok tanımının araştırılmasını daha sonra işyeri önyargısını ve kişisel önyargının üstesinden gelmek için stratejileri kapsar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın