Görüş Bildir
Haberler
Yeni Tanıştığın Birine Sorduğunda Elinde Patlayacak 11 Bomba Soru

Yeni Tanıştığın Birine Sorduğunda Elinde Patlayacak 11 Bomba Soru

Sinem Poyraz
11.05.2015 - 13:26 Son Güncelleme: 11.05.2015 - 16:23

İlk kez tanıştığın biriyle vakit geçirmek için sözleştin; her şeyin iyi gideceğine eminsin fakat gerçekler hiç de öyle olmayabilir. Sonrasında 'yav ben bunu nasıl sordum?' diyerek vicdan azabı çekmemek için sormaman gereken mayın etkili 11 soruyu konuşalım, ne dersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Aslen nerelisin?

Bu soruyu sormadan edebilen %1’lik dilime girmek için dilini tutman gerekeceğini biliyoruz ama biraz sabır. Nereli olduğunu sormanın sonu yok; bunun devamında “İçinden mi?” sorusu kesin gelecektir.

2. Maaşın ne kadar?

Hayır, şimdi değil hatta belki de asla sormaman gereken tuzak soruya geldik. Biliyoruz, merakından geberdin ama derin nefes al. Başarabilirsin. Kendini tutamayıp isilik dökmeye başladıysan bari konuyu önce sigortadan falan aç.

3. Annen baban ne iş yapıyor?

Bu soru mayından da öte bir sorudur. Karşındaki insanın anne babasından birini ya da her ikisini de kaybetmiş olabilir. Hatta ailesiyle hiç tanışmamış dahi olabilir. İlk andan bu gerginliğe ne gerek var?

4. Ya ben seni nereden tanıyorum?

Emin misin? Tanımama ihtimalinin daha yüksek olduğunu yine unuttun. Şimdi bu sorudan sonra karşındakinin eski sevgilinin yeni eski sevgilisi çıkması sana müstehak.

5. Çok beklettim mi?

Bu soruyu soruyorsanız zaten beklettiğiniz kesin. Bir de üstüne yüzsüz gibi “çok mu?” diye sormanın ne alemi var?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi bu bizim ilk buluşmamız mı?

Bu soru muhtemelen özel bir buluşmanın etkisiyle yapılabilecek bir aptallık ama engel olmak elinde. Sorunun cevabı mantıken “Hayır.” olamayacağı için karşındakini zor durumda bırakmamak lazım.

7. Kimle mesajlaşıyorsun?

Karşınızdaki hafif agresif biriyse “sana ne” cevabı almaya hazır olacağınız mayını ortaya bıraktınız. İlkel merakınıza azıcık ket vurun.

8. O geçenki arkadaşın kimdi?

Yine sabırsız birinin sorabileceği mayın sorulardan biri. Bir sakin ol bakalım, geçen günkü kimse kim. Karşındakini tanımaya vakit olmamış, sen hemen diğerini soruyorsun.

9. Yaşın o kadar var mı yav?

Hadi yaşını sordun; o kadarı normal. Ama üstüne şu tepkiyi verdiysen hesabını öde, ortamdan uzaklaş. İster kadın ister erkek kime bu soruyu sorsan, küfür yiyebilme ihtimalin var.

10. Hep böyle çok mu yiyorsun/çok mu içiyorsun?

Bu soru her türlü durumda yanlış olması kesin olan sorulardan biridir. Artık ne içiyorsa, ne yiyorsa kendi bileceği iş. Daha ilk dakikadan müdahalelere başladın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Google'a baktım da hakkında pek bir bilgi yok, neden?

Stalklamak suç değil, çağa ayak uydurup bakmışsın. Ama bari sesini çıkarma. Bir de üstüne alttan alttan “niye bilgi yok?”lara başladın. Umarız ters birine denk gelmezsin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
1
0
0
0
0