Görüş Bildir
Haberler
Yeni Overmars Sterling!

Yeni Overmars Sterling!

Kemal Bal
08.09.2014 - 13:25 Son Güncelleme: 08.09.2014 - 13:50

Yeni Overmars Sterling!

İngiltere Milli Takımı kaptanı Wayne Rooney,Liverpool‘un genç yıldızı Raheem Sterling‘in oyunu ile eski kanat oyuncusu Marc Overmars’u hatırlattığını söyledi.

19 yaşındaki genç yıldız, geçen sezondan bu yanaLiverpool Teknik Direktörü Brendan Rodgers’ın vazgeçilmezleri arasına girmeyi başardı.

Sterling‘in başarılı performansı İngiltere Milli Takımı Menajeri Roy Hudgson’ın da gözünden kaçmadı. İngiltere Brezilya Dünya Kupası’na giderken, genç yıldız aday kadroda kendisine yer buldu.

EURO 2016 Grupları’nda İsviçre ile karşılaşacak olan İngiltere’de kaptan Rooney, Ajax, Arsenal ve Barcelona gbi dev kulüplerin formasını terletmiş olan Marc Overmars’ı örnek göstererek, Sterling’in oyunun Hollandalı yıldızı hatırlattığını belirtti.

Rooney, “Dünya Kupası öncesi Marc Overmars videoları izledim. Sterling’in iyi bir Overmars olma potansiyeli var. Rahim oldukça sıradışı ve fantastik bir oyuncu. Sağ çizgiden içeri doğru çok çabuk hareketlenebilir, genç yaşına rağmen çok da güçlü. Raheem’in potansiyeli gösterdiğinin yanında inanılmaz. Ülkemiz için 101-5 yıla damgasını vurabilecek büyüklükte bir oyuncu ancak ne yazık ki Liverpool için oynuyor.” şeklinde konuştu.

Kaynak: http://www.101gol.com/ingilterenin-ov...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın