Görüş Bildir
Haberler
Yeni iTunes Logosu Klasik Apple Logosundan İlham Alıyor

Yeni iTunes Logosu Klasik Apple Logosundan İlham Alıyor

Onedio Medya
12.06.2015 - 16:26
İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple’ın sürekli olarak iTunes logosunu değiştirmesine alışığız. 2001 yılından bu yana kısa aralıklarla logoya ufak değişiklikler yapan Apple, en son geçtiğimiz yıl kırmızı logoya geçiş yapmıştı. El Capitan ile ise yine farklı bir logoyla karşımıza çıkıyor.

Genel yapısı itibarıyla geçtiğimiz yılın logosuyla aynı olan bu tasarım, renk anlamında büyük farklılıklar içeriyor. Arka kısımda mor, turuncu, turkuaz, kırmızı ve mavi renkleri barındıran logo, bu haliyle eski zamanların tasarım çizgilerini taşıyor ve Apple’ın klasik haline gelmiş logosuyla da benzerlik gösteriyor. 

Sunumlarda devamlı olarak geçmişe göndermeler yapan ve köklerinden kopmadığını gösteren Apple, yeni iTunes logosuyla da bunu bir kez daha vurgulamış oluyor. Söz konusu logonun OS X El Capitan’da, beyazın hakim olduğu ve daha sade görünen logonun ise Car play, iPhone ve iPad’de kullanılacağı ifade ediliyor. Yeni logoya geçişin 30 Haziran’da iOS 8.4‘ün gelişi ile birlikte gerçekleşeceği belirtiliyor. El Capitan’da ise bu logonun önümüzdeki betalarda gelmesi bekleniyor.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0