Görüş Bildir
Haberler
Yeni Filizlenen Bir İlişkide Tarafları Kuzey Kutbu Kadar Soğutan 10 Durum

etiket Yeni Filizlenen Bir İlişkide Tarafları Kuzey Kutbu Kadar Soğutan 10 Durum

KKC
07.09.2017 - 17:35

''Ahh ahhhh eskiden soğumak diye bir şey yoktu ki bunlar hep yeni nesillerin icadı'' demeyin. Her insanın karşısındakinden soğumasına sebep olabilecek 10 durumu sizler için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Katlanılmaz yazım hataları, kulak tırmalayan anlatım bozuklukları...

1. Katlanılmaz yazım hataları, kulak tırmalayan anlatım bozuklukları...

''Şarj'' yerine şarz demesi, ''herkes'' yerine herkez demesi yetmiyormuş gibi ''de'' ve ''da'' bağlacını yanlış yazması bardağı taşıran son damla olabilir, duymayı en çok istediğiniz şey onun da sizi sevmesi mi? ''Bende seni seviyorum❤️'' buyrun...

2. Ahh ahhh bu sevgi sözcükleri hep başımızın belası olmuştur.

Konuşmanın daha başlarındayken ağızlara sakız olan ''tatlım'', ''bebeğim'' gibi kelimelerle başlayan cümlelerden uzak durun, karşınızdaki kişi üzerinde basit ve klişe bir algı bırakmamak için ne yapıyoruz, bunları yapmıyoruz arkadaşlar bizden söylemesi...

3. Film izleme bahanesiyle niyeti bozanlar!

Sinemaya mı gittiniz? Oturup güzelce filminizi izleyin, bu durumu fırsata çevireyim derken elinizdeki güzelim ilişkiden olmayın. Soğutmayın abi karşı tarafı, yapmayın!

4. İçkiyi ağzıyla içmeyenler!

Ben bunu kulağıma damlatırım diyenleri çok gördük çook. Hızını alamayan taraf olup sağa sola kusan, ayakta duramayan partnerler olmayın. Aksi takdirde ertesi gün o kişi için yok olabilirsiniz!

5. Herhalde en kritik konulardan birisidir telefon...

Masada karşılıklı oturuyorsunuz ve karşınızdaki kişi telefonu masaya ekranı görülmeyecek şekilde yüz üstü bıraktı. Bu ilişki daha fazla dallanıp budaklanmadan bitmeye mahkumdur arkadaşlar; çünkü güven önemli. Bu aşamadan sonra ''son görülme'' durumundan bahsetmiyorum bile!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İstenmeyen tüyler...

Evet herkesin kendi bedeni kendi kararı bunda şüphe yok ama iki taraf için de kritik konulardan birisi gibi duruyor istenmeyen tüyler. Son dönemde ülkemizde sakalsız erkek görmek neredeyse imkansızken kadınlar bazen bu durumdan şikayetçi olabiliyor. ''Yakışan da, yakışmayan da bırakıyor arkadaş'' serzenişlerini duymak zor değil. Erkekler açısından bu duruma yaklaşacak olursak herhalde en çok şikayet konusu olan şey kadınlardaki kol kılları. Hazırlıksız yakalanmayın ilişkinize balta vurmayın arkadaşlar...

7. Ardı arkası kesilmeyen bunaltıcı sorular.

Aslında tanımak amaçlı olsa da ipin ucu kaçınca işin boyutu değişir, sorular normal seviyeden ışık hızıyla kıskanma seviyesindeki yargılayıcı sorulara dönüşür. ''O kıza neden o kadar dikkatli baktın?'' veya ''İlişkin olan kişiler arasında en çok kimi sevdin?'' gibi. Dikkat edin, olur da soğumaz, ilişkiye yelken açarsanız temcit pilavı gibi sürekli karşınıza çıkacaktır bunlar.

8. Havada gaz kokusu var!

Karşılıklı oturmuş sohbet edip birbirinizi tanımaya çalışıyorsunuz... Bir anda ortamın havası değişiyor, metan gazı ortalıkta kol geziyor. Biliyorsun karşındaki kişi yapmış ama bir şey diyemiyorsun. Geçmiş olsun, başlamadan biten ilişkiniz hayırlı olsun.

9. Ahh o yakın arkadaşlar...

Aydemir Akbaş'ın günümüz versiyonu olan bu tipler her iki tarafta da olabilen, ilişkiyi çok zorlu bir hale getirebilen tiplerdir. İlişkinize salça olmayı bırakın, artık onların dahil olmadığı bir plan, bir buluşma düşünmek imkansızdır. Durum böyle olunca da kaçınılmaz son tabii.

10. Ve son olarak çok çabuk bir şekilde moda girenleri unutmuyoruz.

Bu kişiler o kadar tez canlıdır ki, bu hızı başka bir yerde görmek çok mümkün değildir. Daha ilk günlerden hayatının aşkı olursunuz, siz olmadan bunca yıl nasıl yaşadığına dair nutuklar atmaya çoktan başlamıştır. Yetmiyormuş gibi evlilik konusunu da açtığı zaman tüy dikmiş olur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
339
143
73
47
44
44
35
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

"güven" önemli tabii. güven ve dürüstlük varsa diger her şey halledilir. 1 bende de takıntı halinde ama soğuma sebebi olmak ne demek? o kadar da değil. yok a... Devamını Gör

alpagut-han

ay götüm

Friends

Burada benim için itici olan belki de tek şey #3'tür. Ne bileyim imla hatası yapar, telefonu ters koyar vs. vs. ama sinemaya ya da evde film izlemeye sevişme... Devamını Gör

menemen

abi emin olun bence hepsine katlanılır sana ama saygı duymuyorsa, yalan söylüyorsa, seni önemsemiyorsa ayrı orası