Görüş Bildir
Haberler
Yeni Başlangıçlar Ayı Eylül Geldi! Senin Bu Dönemde Başlaman Gereken Kursu Söylüyoruz

Yeni Başlangıçlar Ayı Eylül Geldi! Senin Bu Dönemde Başlaman Gereken Kursu Söylüyoruz

Eylül geldi! Yepyeni bir sezon bizi bekliyor. Bakalım sen bu yıl kendine hangi kursla nasıl bir yenilik katacaksın)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle seni biraz tanıyalım. Ne kadar sosyalsin?

2. İşten ya da okuldan çıktın diyelim. Genelde evde neler yaparsın?

3. Peki ya arkadaşlarınla bir araya geldiğinizde neler yaparsınız?

4. O halde bize favori içeceğini de söyle!

5. İkili ilişkilerini merak ettik. Sen aşkta hangisisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diyelim ki çok gerginsin ve bunu bir şekilde atlatman lazım. Şu üçünden hangisi seni en çok rahatlatır?

7. Şu üçünden de birini seç bakalım?

8. Son olarak senin iyi bir tatilden beklentin nedir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

'Yemek' kursuna gitmelisin!

Sen yemek yemeyi de yedirmeyi de çok seviyorsun. Belki sürekli mutfakta olmayı sevmiyorsundur ama bir girdin mi de döktürürsün vallahi. Hele ki sana biri yaptığın yemeyi yedikten sonra 'ellerine sağlık çok güzel olmuş' desin, offf değme keyfine. Makarna, çikolata, pasta ve zengin dünya mutfakları... O kadar çok seçeneğin var ki. Birbirinden güzel workshop ve kurslar bu eylül ayında seni bekliyor. Yeni başlangıçlar, yeni insanlar... Uğur getirsin Eylül sana :)

'Fotoğraf' kursuna gitmelisin!

Yeni yerler keşfetmek, yeni bakış açıları yakalamak, onları yorumlamak. Hatta kimsenin göremediğini görüp o anı ölümsüzleştirmek. İşte bu sensin! Zaten bir süredir yapmak istiyorsun da hep erteliyormuşsun gibi geldi bize biraz. Ne duruyorsun hemen başla. Artık her keseye göre uygun fotoğraf makinesi ve ekipmanları bulmak mevcut. Bu Eylül senin isteklerini ve ertelediklerini yerine getirme ayı olsun. Bol şans getirsin :)

'Dans' kursuna gitmelisin!

Yerinde duramaz, canı biraz sıkılsa ayyy çıkayım da hava alayım biraz der, kapı gıcırtısına oynar ve o kendi şahsına münhasır enerjisi hiç bitmez. Evet bu sensin ve ne kadar güzelsin. Artık bu enerjiyi doğru bir şeye kullanmanın hatta muhteşem bir şeye dönüştürmenin vakti gelmedi mi sence de? Salsa, zumba, cha cha ya da tango, vals, rumba... Ne kadar çok seçeneğin var baksana. Hepsi de kendini yeniden keşfetmen için seni bekliyor. Yeni ortamlar, yeni insanlar, kim bilir belki de yeni aşklar kapındadır :) Bu Eylül sana bol enerji versin.

'Dil' kursuna gitmelisin!

Yeni yerler keşfetmeyi, yeni insanlarla ilişkiler kurmayı çok seviyorsun. Peki bu Eylül'de yeni bir dil öğrenmeye ne dersin? İngilizcen çat pat ise biraz ona eğil deriz. Ama be başka bir dil öğrenmek istiyorum dersen İtalyanca, İspanyolca gibi sıcak iklimlerin dilleri tam sana göre. Ama biraz romantik olsun dersen Fransızcaya ne dersin? İstediğini seç, yeter ki bir yerden başla. Bu Eylül sana sürprizler getirsin :)

'Şarap' kursuna gitmelisin!

Keyif düşkünü, nadide tatların insanı... Verdiğin cevaplara göre sana şarap kursunu öneriyoruz. Senin damak zevkin bambaşka, öyle her şeyi beğenmez en güzelini en özelini istersin. Yaptığın, yaşadığın her şeye o kadar önem verirsin ki her zaman anımsamak, tadını her zaman anımsamak istersin. Tıpkı bir kadeh kaliteli ve enfes bir şarap gibi. Sana şiir gibi bir Eylül diliyoruz...

'Yaratıcı Yazarlık' kursuna gitmelisin!

Yazmak senin işin! Canın sıkılır yazarsın, sevinirsin mutluluğunu kağıda dökersin. Bir konuya dikkat çekmak istersin manifestonu sunarsın, biri seni üzse şiirinin mısraları edersin, gün olur alır başını gidersin de. He he he biraz abarttık sanki. Neyse dedik ya yazmak senin işin ve bu yönünü biraz geliştirmeye ne dersin? Bu bir senaryo olabilir, bir roman ya da kısa öyküler. Artık ne istersen. Eylül sana yaratıcılıkla dolu bir ay getirsin...

Çizgi Roman kursuna gitmelisin!

Yo yo yo ben yapamam deme. Göründüğü kadar zor değil. Senin gibi hayal gücü yüksek, görsel algı ve zekası sağlam biri için hiç de korkulacak bir şey değil. Sen yeter ki hayal kurmaya, kurgulamaya devam et. Sonra da birazcık çalış, el becerini geliştir. Ne kadar keyifli ne kadar eğlenceli sen bile inanamayacaksın. Kim bilir belki bir gün Onedio içeriklerinde bile görürüz senin eserlerini. Bu Eylül sana bol hayal ve azim getirsin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
154
82
63
31
11
10
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fexri Salmanov

şarap kursu ne laan ʕ º ᴥ ºʔ

şeymanur acar

'Yaratıcı Yazarlık' kursuna gitmelisin! Tam benlik

Orhan Ulusoy

'Dil' kursuna gitmelisin! Olabilir