Görüş Bildir
Haberler
Yaya Toure Ayrılık Sinyalini Verdi

Yaya Toure Ayrılık Sinyalini Verdi

Fatih
21.04.2015 - 19:31
İçeriğin Devamı Aşağıda

Manchester City 'nin başarılı orta saha oyuncusu Yaya Toure , sezon sonunda takımdan ayrılabileceğini ima etti.

Foot Mercato 'ya açıklamalarda bulunan Fildişi Sahilli yıldız, 'Eğer benim için bir kulüpte hedef kalmamışsa ne kadar kazanırsam kazanayım orada kalmam. Haksızlık gibi görünebilir. Ama öyle bir an gelir ki rakamlar sizi durduramaz. Her ne kadar İngiliz medyası rakamları sporun önüne taşımak istese de... Gelecek adına ne yapmak istediğimi tam anlamıyla bilmiyorum. Çünkü her zaman yeni maceralar peşinde koşacağım bir yere gitmek isterim. Benim doğam böyle.' ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz sezonki müthiş performansının ardından bu sezon zaman zaman sıkıntılar yaşayan ve Manuel Pellegrini'nin geçtiğimiz hafta performansından memnun olmadığını açıkladığı deneyimli oyuncunun menajeri Dimitri Seluk, Manchester City'nin eğer memnun değilse Toure'yi elden çıkarması gerektiğini belirterek resti çekmişti.

'Eğer işler iyi gitmiyorsa, yıldız futbolcular da düşüş yaşar.' diyen Toure, sözlerine şöyle devam etti: 'Futbol benim tutkum, işim... Bu nedenle de her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Beni geliştirecek eleştirilere her zaman açığım. Ama açıkça beni hedef alanlara karşı değilim.' diye konuştu.

City'ye geldiğinde Manuel Pellegrini'nin takımın başında olmadığını hatırlatan Toure, 'Her oyuncu gibi teknik adamlar da gelir ve ayrılır. Daha önce söylediğim gibi, ben bu kulüpteki kariyerimin sonuna kadar elimden geleni yapacağım. Bunu City taraftarına borçluyum. Kararım yönetimsel değişikliklerden etkilenmez. Ama bana daha fazla rekabet teklif edilirse de hayır demem.'

Goal

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/453/trans...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın