Görüş Bildir
Haberler
Yatırım Psikolojine Göre Sana En Uygun Kripto Para Hangisi?

etiket Yatırım Psikolojine Göre Sana En Uygun Kripto Para Hangisi?

Ali Aydemir
18.08.2021 - 10:42

Yatırım yapmak oldukça meşakkatli ve dikkat gerektiren bir işken yatırımcılar kripto dünyasında var olma yarışındalar. Peki sence yatırım alışkanlıklarına göre sana en uygun kripto para hangisi?

Bu içerik bilgilendirme ve eğlence amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir Yatırım Tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak nasıl bir karaktere sahipsin?

2. Peki 100 doların olsa bunu nasıl değerlendirirdin?

3. Boş zamanlarında vaktini nasıl değerlendirirsin?

4. İşinizi size verilen süreden önce bitirince kalan süreyi nasıl değerlendirirsiniz?

5. Yatırım yaptığınız Coin hızlıca düşmeye başladı, o anda bi şey yapmanız gerek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki patronunuz tarafından mobbinge uğradığınızda bu durumu nasıl karşılarsınız?

7. Peki bu ikililerden en büyük önceliğin hangisi?

8. Yaptığınız yatırıma hangi derecede güvenirsiniz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen tam bir Bitcoincisin!

Sen tam bir Bitcoincisin!

Sen riski de seviyorsun ama aynı zamanda sağlamcısın da. Yatırım yaparken iç sesine odaklanıp yatırımını kısa süre de olsa uzun süre de olsa en doğru kararları vererek tamamlıyorsun. Alım/satım yapmayı düşündüğün tarihler kimi zaman tutmasa da bir şekilde yatırımlarını doğru tamamlayabiliyorsun. Tabii bunların yatırım tavsiyesi olmadığını yine de sana hatırlatmakta fayda var. Uzun lafın kısası sen tam bir balinasavarsın!

Seni Rippleci seni!

Seni Rippleci seni!

Sen heyecanların yatırımcısısın! Ucuzken alayım bir köşede dursun kafasındasın ve çoğu zaman bunu tutturuyorsun. Yatırım tavsiyelerini arkadaşlarından, tanıdıklarından almaktan çekinmeden her tavsiyeye kulak asıyorsun. Tabii bunların yatırım tavsiyesi olmadığını yine de sana hatırlatmakta fayda var. Ne diyelim bol şanslar!

Ethereum!

Ethereum!

Sen oldukça sağlamcısın, bu yüzden sana uygun olan yatırımlar da öyle kulaktan duyma şeyler değil. Oldukça araştırıp ne zaman hamle yapman gerektiğini de ince düşünerek başarıyorsun. Yatırım yaparken mantığını bir kenara bırakmak yerine küçük risklerle kaybetme olasılığını en aza indirgemeye çalışıyorsun. Sana yatırımlarında bol kazançlar! Tabii bunların yatırım tavsiyesi olmadığını yine de sana hatırlatmakta fayda var.

Tabii ki Chiliz!

Tabii ki Chiliz!

Sen oldukça sabırlı bir yatırımcısın. Yatırımını yapıp unutmak senin en çok tercih ettiğin şeydir diyebiliriz. Belli ki longlayarak kazancın büyük payını almak oldukça hoşuna gidiyor. Terste kalmamak için bekleyerek en doğru hamleyi yapıyorsun. Tabii bunların yatırım tavsiyesi olmadığını yine de sana hatırlatmakta fayda var. Bol kazançlar diliyoruz!

Cardano!

Cardano!

Sen duygusal bir yatırımcısın. Yatırımlarını da bu şekilde yapmayı tercih ediyorsun. Hızlı sıçramalara, zamansız düşüşlere gelince bunlardan oldukça çabuk etkilendiğini söyleyebiliriz. Ama yatırımlarını kalbinin sesini dinleyerek yapmak seni diğerlerinden ayırıyor. Tabii bunların yatırım tavsiyesi olmadığını yine de sana hatırlatmakta fayda var. Bol kazançlar diliyoruz!

Doge Doge Doge!

Doge Doge Doge!

Sen eğlenceli yapınla yatırımlarında da bu amaçla hareket ediyorsun. Enerjin ve hislerin yatırımlarına yansıyor ve kazanmak sana yakışıyor. Riski seviyor ve korkmuyorsun. Net yatırımlar yapmak yerine ya tutarsa mantığıyla hareket ediyorsun. Tabii bunların yatırım tavsiyesi olmadığını yine de sana hatırlatmakta fayda var. Bol kazançlar diliyoruz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
3
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın