Görüş Bildir
Haberler
Yat Kiralama Şirketi Sparkles Yatçılık’ın Kurucusu Hızırcan Çakıroğlu Kimdir

Yat Kiralama Şirketi Sparkles Yatçılık’ın Kurucusu Hızırcan Çakıroğlu Kimdir

Hızırcan Çakıroğlu hakkında

Hızırcan Çakıroğlu hakkında

Hızırcan Çakıroğlu, 1996 yılında Marmaris’te dünyaya geldi. İlkokulu Kenan Evren İlköğretim Okulu’nda, ortaokulu Malta’daki Maritime College’de tamamlayan Çakıroğlu, lise sonrası Milano Economics’te eğitim aldı.

Denizci pasaportu ve yat kaptanı yetki belgesi bulunan Hızırcan Çakıroğlu, deniz uçaklarını kullanabilmek için de eğitim aldı. İş hayatına henüz lise yıllarında adım atan başarılı girişimci, Malta’da dil okuluna gittiği dönem aynı zamanda casino’larda yarı zamanlı olarak çalıştı. Bir süre sonra Malta limanında turistlere tekne kiralamaya başlayan Çakıroğlu, bu işini Türkiye’ye taşıdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye’de bir tekne alarak profesyonel iş hayatına start veren Hızırcan Çakıroğlu, müşterilerinin de sağladığı imkânlarla zaman içinde 27 yatlık bir filoya sahip oldu. Yat kiralama şirketi Sparkles Yatçılık’ı kuran Çakıroğlu, mesleğinde zirveye ulaşmayı kısa sürede başardı.

Henüz ilköğretim çağlarında başlayan Blockchain tutkusundan da hiç vazgeçmeyen Hızırcan Çakıroğlu, kredi kartı sisteminin bulunmadığı o dönemlerde Bitcoin ile tanıştı. İnternet kafelere Bitcoin vermeye başlayan Çakıroğlu, yat işini büyüttüğü sırada kripto alanında da yatırımlar yaptı ve Türkiye’deki ilk kripto fiziki bankalarını açtı.

Yatçılık ve kripto alanlarındaki fuarlara sık sık katılan Hızırcan Çakıroğlu’nun çalıştığı kişiler arasında ünlü isimler de bulunuyor. Şirketinde 7 mega yat ile D-Maris Türkiye ve Cortia bölgesinde hizmet veren Çakıroğlu, Türkçenin yanı sıra İngilizce, Rusça ve İtalyanca biliyor.

Hızırcan Çakıroğlu’nun Instagram hesabı

Hızırcan Çakıroğlu’nun Instagram hesabı

Hızırcan Çakıroğlu, 'hizirjohn' isimli Instagram hesabını kullanmaktadır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın