Görüş Bildir
Haberler
Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece’nin Yeni İmajı: Saçlarını Kendi Kesti

Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece’nin Yeni İmajı: Saçlarını Kendi Kesti

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin yıldızlarından Eda Ece, yeni imajını sosyal medyada paylaştı. Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz ve Berk Oktay gibi isimlerle birlikte Yasak Elma’yı sürükleyen Eda Ece’nin yeni imajı büyük beğeni topladı. İşte Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece’nin yeni imajı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eda Ece’nin yeni imajı sosyal medyada gündem oldu. Eda Ece, Yıldız karakteri ile ününe ün katarken, kendisi de 'Yıldız' ile çok eğlendiğini her fırsatta gösteriyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Eda Ece’nin yeni imajına da birçok yorum geldi.

Eda Ece’nin Yeni İmajı Gündemde

Eda Ece’nin Yeni İmajı Gündemde

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteri ile büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Eda Ece, imajını değiştirdi. Saçların kesen Eda Ece, 'Saçımı kendim kestim. Yetenek verdi mi Allah her yerden veriyor. Bu Yıldız değil, Eda bu arada. Randevular için:...' notunu düştü. Güzel oyuncunun yeni imajı takipçilerinden tam not aldı.

Sosyal medya kullanıcıları 'Güzellik desen var yetenek desen var', 'Yeni saçların uğurlu olsun' ve 'Çok yakışmış. Eda'da en az Yıldız kadar harika bir karakter bence' gibi yorumlarda bulundu.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın