Görüş Bildir
Haberler
Yasak Elma Dizisinden Yasak Aşk Çıktı! İşte Dizinin Zehra'sı Şafak Pakdemir'in Gizli Aşkı...

Yasak Elma Dizisinden Yasak Aşk Çıktı! İşte Dizinin Zehra'sı Şafak Pakdemir'in Gizli Aşkı...

Müge Kakşi
17.09.2021 - 23:37

FOX Tv ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma etrikalı ilişkileriyle heyecan dolu sahnelere neden oluyor. Dizinin oyuncuları da sık sık ilişki hayatlarıyla gündeme geliyor. Bu kez Yasak Elma dizisin de Zehra karakterine hayat veren Şafak Pakdemir yasak aşkıyla gündeme bomba gibi düştü. Pekdemir, dizinin yönetmeniyle sarmaş dolaş yakalanırken gecenin sonu ise olaylı bitti. İşte Şafak Pakdemir ve sevgilisinin o görüntüleri...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Yasak Elma dizisi yeni sezona bomba gibi giriş yaparken bir taraftan da oyuncularıyla da gündeme gelmeye devam ediyor.

2018 yılında avukat sevgilisinden boşanan Yasak Elma dizisinde Zehra karakterine hayat veren Şafak Pekdemir diziden de ayrılmıştı.

YASAK ELMA'NIN YASAK AŞKI ORTAYA ÇIKTI

Cihangir’de kameralara takılan Şafak Pekdemir, Yasak elma dizisinin ikinci yönetmeni olan Oğulcan Eren Akay ile sarmaş dolaş görüntülendi.

Evli olduğu iddia edilen Oğulcan Eren Akay’ın gecenin ilerleyen saatlerinde ise kameralara yakalanması sonrasında da ortalık bir anda karıştı.

Alkolun dozunu da bir hayli kaçıran Şafak Pekdemir’in yanındaki erkek arkadaşı basın mensuplarına saldırırken küfürler savurdu.

KAFA ATIP TEKME İLE SALDIRDI

Pakdemir'in arkadaşı, Kanal D muhabiri Barış Agil'e kafa atıp, tekme ile saldırdı. Pekdemir bu sırada bağırarak tarafları teskin ve sakinleştirmeye çalışsa da başarılı olamadı.

'BENİ LÜTFEN GÖMMEYİN'

Snob Magazin’in haberine göre olaylı gecede Şafak Pekdemir arabasına binerek arkadaşının arkasından gitti. Daha sonra ise olay yerine geri dönerek basın mensuplarından özür diledi.

Şafak Pekdemir, 'Arkadaşlar sizden özür diliyorum. Lütfen bu olayı büyütmeyin, haklısınız görüntüleri kullanın ya da kullanmayın demiyorum ama beni lütfen gömmeyin' diyerek ağladı. Akay'ın evli ve çocuğu olduğu iddia ediliyor.

KAYNAK

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın