Görüş Bildir
Haberler
Yarsuvat'tan Prandelli Açıklaması

Yarsuvat'tan Prandelli Açıklaması

Fatih
29.11.2014 - 21:37

Yarsuvat'tan Prandelli Açıklaması

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Gaziantepspor maçı sonrasında basın mensuplerının sorularını yanıtladı.

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat , Cesare Prandelli ‘nin görevden alınması ve Hamza Hamzaoğlu ‘nun teknik direktörlüğe getirilmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Hamzaoğlu tercihi için konuşan Yarsuvat, “Hamza Hamzaoğlu, genç bir arkadaş yeni bir kan, taze bir kan. Başarılı olacağımızı tahmin ediyorum, zaten başarılı olamayacağımız bir işe de soyunmayız. Işıklı günler bizi bekliyor” dedi.

“MUKAVELEYİ KONUŞA KONUŞA HALLEDERİZ”

Prandelli’nin sözleşmesi için net bir yorun yapan başkan, “Mukavelenin ağır olduğunu tahmin etmiyorum. Biz hukukçuların elimize çok mukavele gelmiştir. Konuşa konuşa hallederiz işler. Hamza hoca ile burada sözleşme imzalamak olmaz” ifadelerini kullandı.

Maçta takımın başında bulunan Taffarel’i öven Yarsuvat, Beşiktaş ile Konya’da oynama ihtimalleri ile ilgili, “Taffarel Melo’yu bile kaleci yaptı hatırlarsınız. Taffarel’e bir şey denebilir mi? Bütün oyuncularım iyi oynadı. Beşiktaş ile Konya’da oynarız. Her taraf Türkiye bizim için, her tarafta oynarız” diye konuştu.

Prandelli’nin de ayrılmak istediğini vurgulayan Galatasaray başkanı, “Ben kendisi ile doğrudan konuşmadım ama, Prandelli kendisi de gitmek istiyordu” diyerek sözlerini noktaladı.

Açık Mert Korkusuz

Kaynak: http://amkspor.com/2014/11/29/yarsuva...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0