Görüş Bildir
Haberler
Yarasa Adam Gotham’a Geri Döndü: The Batman Filmindeki Karakterleri Bu İçerikte Tanıyoruz!

Yarasa Adam Gotham’a Geri Döndü: The Batman Filmindeki Karakterleri Bu İçerikte Tanıyoruz!

Begüm
18.02.2022 - 19:43 Son Güncelleme: 21.02.2022 - 14:35

Gotham sevdalılarını buraya alalım! İşte uzun zamandır meraklan beklenen THE BATMAN filmindeki karakterleri tek tek yakından tanıyoruz. Hazırsanız başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Polis Yüzbaşısı James Gordon

Gotham Şehri Emniyet Müdürlüğü'nün en iyi polislerinden biri olan James Gordan diğerlerinden ayrışan haysiyet anlayışı ile öne çıkıyor. Haysiyet ve ahlaki anlayışı ile Gotham şehrinin güvenliğini sağlayan Gordon aynı zamanda Batman'i müttefik olarak kabul edenlerden biri.

Riddler

Maskeli esrarengiz katil olan Riddler Gotham'ın şu ana kadar karşılaştığı en ölümcül ve korkunç tehditlerden biridir. Kimse tarafından bilinmeyen karanlık sırları ifşalarken aslında seçkinlerin peşine düşen Riddler farklı bulmacaları ile akıllara kazanan tehlikeli bir karakterdir.

Carmine Falcone

Carmine Falcone

Şehrin en büyük ve etkili gansterlarından biri olan Carmine Falcone aynı zamanda Gotham şehrinin en köklü suç ailelerinden birinin başıdır. Hiç dışarı çıkmasa bile etkisi tüm şehirde sonuna kadar hissedilen suç baronu dikkat edilmesi gereken karakterlerden biridir.

Penguen

Gotham'ın gece hayatına ev sahipliği yapan The Iceberg Lounge'un sahibi Penguen yani nam-ı değer 'Oz' oldukça şaibeli bir sahtekardır. Gotham'ın yeraltı dünyasıyla içli dışlı olan Penguen oldukça geveze olmasına rağmen şaibeli planları ile de oldukça dikkat edilmesi gereken karakterlerden biridir.

Alfred

Alfred

Gotham'ın ve THE BATMAN'in baba figürü olan Alfred, Bruce Wayne'in güç kaynağıdır. Wayne ailesinin mirası ile birlikte şehri de korur. Batman'in kimliğini bilen tek kişi Alfred'dir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bölge Savcısı Gil Colson

Bölge Savcısı Gil Colson

Gotham'ın en üst düzey hukukçularından biri olan Bölge Savcısı Gil Colson şehrin suç patronlarını görmezden gelen bir karakterdir. Bulunduğu konumun avantajlarını kullanan Colson gece hayatının vazgeçilmez isimlerinden biridir.

Bella Reál

Bella Reál

Gotham Belediye Başkanlığı için en genç aday olan Bella Reál tüm şehri suçtan temizlemeyi amaçlar. Şehri suçtan temizlemek için yapmayacağı şey olmayan Bella Gotham'a farklı bir bakış açısı getiriyor.

Selina Kyle

Gotham'ın tekinsiz bölgelerinde karşımıza çıkan Selina Kyle vahşi tavrı ve hepimizi şaşkına çeviren çevikliği ile hırsız bir kedi olarak karşımıza çıkar. Vahşi ve farklı tarzını yansıtmak için giydiği deri motorsiklet kıyafetlerinin ardında huzurlu ve korumacı bir ruh da gizlidir. Selina Kyle asi ve kötü gibi duran ama kendi içinde bambaşka duyguları olan biridir.

Batman

Batman

Gotham'ın kanunsuzu olarak karşımıza çıkan Batman şehrin en zengin ailesine mensuptur. İntikamın vücut bulmuş hali olan Batman ailesinin mirasını sorgular. Şehrin umut sembolü olan bu adam fiziksel güç ve üst düzey teknolojinin birleşimi ile sokaklara yeni bir soluk getirir.

The Batman 4 Mart’ta sinemalarda! Batman Pizza ise Türkiye’de ilk defa ve yalnızca Little Caesars Pizza’da!

The Batman 4 Mart’ta sinemalarda! Batman Pizza ise Türkiye’de ilk defa ve yalnızca Little Caesars Pizza’da!

Warner Bros. iş birliği ile Batman logosundan esinlenerek hazırlanan özel sarımsak soslu, içi enfes mozzarella dolgulu calzone kenarlarıyla, sucuklu orta boy Batman Pizza 43,90 TL 

 Hemen sipariş ver günün kahramanı sen ol!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
8
7
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Donald Trump

SJW akımı Gordon'ı da zenci yapmış. Üzücü.

Ya zenci gordon ne alaka ama yeter

Burak

Irkçılık yapma

jokervol2

abi 1 liraran var mı tipindeki adamı niye batman yaparsınız.