Görüş Bildir
Haberler
Yaptıkları Sansasyonel Açıklamalar ve Enteresan Davranışlarıyla Magazin Gündeminden Düşmeyen Ünlü İsimler

Yaptıkları Sansasyonel Açıklamalar ve Enteresan Davranışlarıyla Magazin Gündeminden Düşmeyen Ünlü İsimler

Nergis
02.11.2021 - 11:46

Türk magazin tarihi birbirinden sansasyonel olaylar ve açıklamalarla dolu. Köpeğine can düşmanının adını ezberletip havlatanlar mı dersiniz, tacizi meşrulaştıranlar mı... İnternet aleminde Türkiye'nin en itici bulunan ünlülerini nedenleriyle birlikte sizler için derledik...👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bahar Candan

1. Bahar Candan

‘Aşkolandın’ lafını lügatımıza sokmayı başaran Candan’ın her yaptığı her söylediği olay oluyor bildiğiniz üzere. Ayrıca kendisinin fotoğraflarında yaptığı yüksek doz photoshop kitaplara geçecek seviyede. Olsun be aşko!

2. Deniz Akkaya

2. Deniz Akkaya

Özellikle de Selin Ciğerci ile yaşadıkları sansasyonel tartışmayla magazin gündeminde uzun süre konuşulan Akkaya, Ciğerci’ye ‘Annelik normlarına sahip olanlar çocuk sahibi olabilir… Senin çocuğun olamaz, kanunlar izin vermiyor’ demişti. Akkaya’nın bu sözleri ise homofobik bulunmuş ve uzun bir süre tartışılmıştı.

3. Enes Batur

3. Enes Batur

Z ve Alfa Kuşağı’nın tartışmasız YouTube’da en çok takip ettiği isimlerden biri olan Batur’un bir dönemler amcasıyla çektiği kışkırtma videosunu belki hatırlarsınız. Videoda amcasına Adana'da g*tü boklu hiç kimsenin takmadığı bir adamdın. Şimdi iki üç kişi fotoğraf çektiriyor diye amca amca diye geziyorlar. Adın bile yok. ADIN BİLE YOK!' cümlelerini kuran Batur tepkilerin odağı olmuştu.

4. Ebru Gündeş

4. Ebru Gündeş

Bir dönemlerin en popüler televizyon programlarından biri olan Popstar yarışmasında Bülent Ersoy ile jüri koltuğuna oturan Gündeş, divayla girdiği tartışmadaki sansasyonel söylemleriyle homofobik bulunmuştu.

5. Nihat Doğan

5. Nihat Doğan

Özgecan Aslan’ın ardından ‘Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın’ attığı tweetle uzunca bir süre konuşulmuş, 2010 yılında yayınlanan 'Benim Olmazsan Taciz Ederim' adlı şarkısıyla hepimizin ağzını açık bırakmıştı. Şarkının sözleri şu şekilde:

“Görür görmez onu kalbim duruldu
Benim olacak dedim kendi kendime

Eş dost ne der bilemiyorum ama
Elde etmezsem ölürüm billah


Tuttuğumu deli gibi koparırım ama
İyilikle olmazsa vallahi zorla

Benim olmazsan taciz ederim
Bana gelmezsen yer bitiririm

İnadım inat bunu biliyorsun
Benim olacaksın sana yemin ederim”

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ece Erken

6. Ece Erken

Ünlü sunucunun evli iş insanı Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ilişkisi ortaya çıkmıştı. Ancak durum bununla sınırlı elbette değil. Ünlü isim gece yarısı gizlice Mahmutyazıcıoğlu’nun ve eşinin arabasının aynasını kırmış ve bu görüntüler de basına sızdırılmıştı. 😅

7. Can Yaman

7. Can Yaman

Yaman’ın eski rol arkadaşı Selen Soyder ile ilgili yaptığı libido açıklaması bir dönemler gündem olmuştu hatırlarsanız:

'Mesela ‘Hangimiz Sevmedik’ dizisindeki partnerim Selen Soyder’le bu yüzden problem yaşadım. Gel de şimdi sette bu problemlerin üzerine kamera önünde aşk çek. Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım. Ben hep şunu söylüyorum, oyuncular ikiye ayrılıyor; Libidosu olanlar, libidosu olmayanlar... Cast da buna göre yapılmalı. Son yıllarda işi tutmayan jönlere bak; Hepsinin libidosu olmayan partnerleri vardı.'

8. Şeyma Subaşı

8. Şeyma Subaşı

Nereden başlasak, neyi anlatsak eksik kalacak. O yüzden sadece Şeyma Subaşı dememiz yeterli diye düşünüyorum…

9. Barış Murat Yağcı

9. Barış Murat Yağcı

'Her Şeye Rağmen' isimli kitabında kurduğu ‘Bir kadını tavlayıp onunla eve gelerek sırtımı dönüp uyumak bana tatmin veriyor.__ ‘Düzgün fizikli, dövmeli, ünlü biriyle akşam birlikte olacağım’ diye düşünen kadınlara ders veriyorum. Yüzlerce kadına yaptım bunu’ cümleleriyle gündeme bomba gibi düşmüştü. Ne diyebiliriz ki…

10. Irmak Arıcı

10. Irmak Arıcı

Trafikte tartıştığı sürücünün yüzüne defalarca kez tüküren Arıcı, epey eleştirilmiş ve görenleri bu hareketiyle şoke etmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Alişan

11. Alişan

Kendisine yönetilen ‘Çağla Şıkel'e ayakkabılarınızı bağlatmanız olay olmuştu. Eşinizden bekler misiniz bu tip jestler?’ sorusuna ‘Elbette terliğimi de ayağıma getirecek! Beklerim tabi…’ diyen Alişan fazlasıyla konuşulmuştu.

12. Nil Karaibrahimgil

12. Nil Karaibrahimgil

‘Ruhumu ılık suya basıyorum’ gibi şaşırtıcı ve beyin yakan tespitleriyle her daim gündem olan ünlü şarkıcının Pollyanna’dan hallice cümleleri her daim gündemde. Keşke senin kadar pozitif olabilsek be Nil!

13. Nisa Bölükbaşı

13. Nisa Bölükbaşı

Survivor’ın en çok konuşulan yarışmacılarından olan Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı her fırsatta ‘abi - kardeş’ olduklarını dile getiriyorlardı. Taaaa ki o fotoğrafa kadar…

14. Mehmet Ali Erbil

14. Mehmet Ali Erbil

Henüz çok yakın zamanda şarkıcı Ece Ronay, Erbil’in kendisini taciz ettiğini iddia etmiş ve ünlü sunucu tüm iddiaları yalanlamıştı. Taaa ki o malum açıklamayı yapıp hepimizi dumur edene kadar:

“İnsanın bazen böyle zaafları olabiliyor. Herkes beni böyle kabul etti konu zaten kapandı.”

15. İbrahim Tatlıses

15. İbrahim Tatlıses

Ünlü şarkıcı kadınlarla ilgili ‘Kadın dövülür de sevilir de... Döveceksin dediysek, ağzını burnunu kırmayacaksın. Kadın susmasını bilecek, ağırbaşlılığını koruyacak. Ama sürekli dırdır ederse olmaz. Adamda dayanma sınırı var’ açıklamasıyla epeyce bir konuşulmuştu. Ne diyebiliriz ki?😳

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Şevval Şahin

16. Şevval Şahin

‘Sorgu Sual’ programındaki konuşma tarzı ve cevaplayamadığı sorularla sosyal medyanın diline düşen Şahin’i destekleyen kadar desteklemeyen de olmuştu hatırlarsanız…

17. Seren Serengil

17. Seren Serengil

Serengil verdiği enteresan demeçlerle magazin gündeminden asla düşmeyen isimlerden. Gazeteci Yüksel Şengül’le 1995 yılında yaptığı röportajda ‘Bekaretimi anneme inat olsun diye verdim’ demesi olsun, köpeğine kavgalı olduğu Gülben Ergen’in adını öğretip havlamasını sağlaması olsun her daim gündemde ünlü isim.

18. Yusuf Güney

18. Yusuf Güney

Rafet El Roman ile hayatımıza giren Yusuf Güney son yaptığı ‘Ay’da askeri üs var’ açıklamasıyla epey konuşulmuştu:

'İki sene önce Ay’da su olduğunu söyledim mesela NASA daha yeni açıkladı. Mars’ta bildiğiniz yemyeşil bir göl var ve NASA bunu da yeni açıkladı…”

19. Okan Bayülgen

19. Okan Bayülgen

Bir dönemlerin dev ismi Bayülgen, influencerlar hakkında ‘Onları çöpe atıyorum hepsini ben. Onlar çöp, hepsi çöp. Para kazanmaya çalışan zavallılar hepsi. Hiçbir şey olmaz onlardan. Onlar bazı aplikasyonlar geçerliliği koruduğu sürece bir şey yapabilen, bu yolla da üç beş kuruş para kazanabilen insanlar. Başka bir şey değil…Sevdiğimiz, tanıdığımız sanatçıların bu işlere girmesi bende utanç duygusu uyandırıyor. İnsanlar neden sanatlarını yapmak yerine Instagram üzerinden buna tenezzül ederler anlamıyorum. Çok çirkin bir şey bence’ demişti.

20. Demet Akalın

20. Demet Akalın

Akalın fazlasıyla şahsına münhasır bir ünlümüz bildiğiniz üzere. Kendisinin son dönemlerde yaptığı en çarpıcı açıklamalarından biri de Hadise’ye ‘Her yerin sahibi o olsun. Sonuçta yalnız uyuyor, koca yok’ cümleleri olmuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Murat Övüç

21. Murat Övüç

Pınar Gültekin’in öldürülmesinin ardından bir röportajında ‘Ne olacak bu kadınlar? Şiddete uğradık, tacize uğradık, bizi vurdular. Tutun dilinizi. Kadın her zaman erkeğin bir adım gerisinde olmak zorunda. Bizim kadınlar maalesef ki adama saydırıyorlar, küfür ediyorlar, gaza getiriyorlar. Erkekler de. Tabii ki şiddete karşıyım, hiçbir kadın şiddete maruz kalmamalı. Ama herkes de çizgisini bilecek’ diyen Övüç epeyce bir tepki çekmişti.

22. Rasim Ozan Kütahyalı

22. Rasim Ozan Kütahyalı

Ötekileştirici bir ifade olan ‘kusturmalı Boşnak s*ksosu’ tabirini bir şakada kullanan Kütahyalı programdan hemen uzaklaştırılmıştı.

23. Kerimcan Durmaz

23. Kerimcan Durmaz

Sosyal medyanın en popüler isimlerinden biri olan Durmaz Instagram hesabından yaptığı paylaşımla epey tepki çekmişti.

24. Erkan Petekkaya

24. Erkan Petekkaya

TV8 ekranlarında düzenlenen bir müzik ödül töreninde 'En İyi Çıkış' ödülünü kazanan Kerimcan Durmaz'a ‘Bu kişi cinsel organını gözünüze soktu. Sizin gözlerinize. Helal olsun. Sizler utanmaz, iflah olmaz, kötü kişilersiniz. Acun Bey yuh size. Ahlak yoksunu. Utanıyorum senin kanalında olduğum için. Acun efendi yuh’ ifadelerini kullanan ünlü isme pek çok takipçisi ‘Sarhoşsun galiba’ demişti.

25. Duygu Özaslan

25. Duygu Özaslan

Sunny side up mı dersiniz, kendi açtığı kameraya hazırlıksız yakalanmaları mı dersiniz, bittikçe doldurulabilen matara mı dersiniz bilmem ancak Özaslan’ın epey ilginç çıkışları olduğu kesin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

26. Ve sona efsaneyi saklayalım dedik… 3T yani Taner Tolga Tarlacı…

26. Ve sona efsaneyi saklayalım dedik… 3T yani Taner Tolga Tarlacı…

Sözün bittiği yerdeyiz...

Sizin bu listede olması lazımdı dediğiniz isim kim? Haydi yorumlara!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
5
3
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KürŞad

Erkan Petekkaya'nın pek çok saçmalaması arasında en haklı çıkışı bu olabilir, kusura bakmayın; onun dışında Okan'ı bir kenara ayırıp diğerlerini bir otobüse ... Devamını Gör

Aleda

Erkan Petekkaya bence yanlış bir şey söylemedi. Homofobik değilim kişiler istediklerini yaşar ama Kerimcan Durmaz çok iğrenç biri. Öbürleri için zaten konuşm... Devamını Gör