Görüş Bildir
Haberler
Yaptığın Tercihlere Göre Hangi Tip İnsanların Sana Daha Çekici Geldiğini Söylüyoruz!

Yaptığın Tercihlere Göre Hangi Tip İnsanların Sana Daha Çekici Geldiğini Söylüyoruz!

Easterling
29.11.2022 - 20:32 Son Güncelleme: 29.11.2022 - 21:07

Hangi tip insanların sana daha çekici geldiğini doğru tahmin etmeye çalışacağız. Bakalım bilebilecek miyiz? 

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle seni biraz tanıyalım: Cinsiyetini öğrenerek başlayalım mı?

2. Şimdi de yaşını öğrenelim hadi!

3. Bir de yükselen burcunu öğrenelim mi?

4. Bu hafta sonu planlarından hangisi tam senlik?

5. Ömrünün geri kalanını yaşamak isteyeceğin ülkeyi sorsak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendini bu hayvanlardan hangisi ile ruh ikizi olarak görüyorsun?

7. Bir insanın bu özelliklerden hangisini taşıması senin için daha önemli?

8. Son olarak sen hangi mevsimin insanısın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sessiz sakin insanlar!

Susmanın bazen konuşmaktan daha anlamlı olduğunu düşünen insanlar sana daha çekici geliyor. Sözler çoğu zaman anlamsızdır ve boş beleştir. Zaten sen oldum olası, az düşünüp çok konuşan, patavatsız, ağız ishali olmuş insanlardan köşe bucak kaçıyor, yanlarında bir dakika olsun durmak istemiyorsun. Senin tipinse bunun tam tersi; gizemli, böyle gözleriyle konuşabilen :)

Espritüel insanlar!

Yüzünden gülümsemesi hiç eksik olmayan gülümseyen birini görünce de mutlu olan bir insansın. Bu yüzden senin ruh eşin olacak insan, kesinlikle seni güldürmeyi başaran birisi olmalı. Olaylara olumlu ve komik tarafından bakabilmeli, ciddi ciddi konuşup kafa açmamalı. Orijinal olmalı ayrıca. Ne o öyle, birbirinin arasına karbon kağıdı konulmuş gibi, tek-tip insanlar. Az-biraz sıra dışılık iyidir iyi, ama kararında ;)

Entelektüel insanlar!

Harika bir fiziktense mükemmel bir beyni tercih eden insanlardansın. İçi boş, aptal, sığ insanlar, en basit tabirle mideni bulandırıyor. Senin tipin kesinlikle zeki olmalı; ama yetmez, entelektüel derinliği de olmalı. Onunla Turganyev'den, Nietzsche'den, İkinci Yeni'den konuşamıyorsan at çöpe gitsin zaten. Güzel insan bulunur kısaca, ama oturup iki lafın belini kırabileceğin insan: Çok az! Bulman dileğiyle...

Hayalperest insanlar!

Hayal kuran ve kurduğu hayallerin peşinden koşan biri senin hemen kendine çekiyor. Çünkü herkes hayalleri kadar vardır ve seninki de hayalperest olmalı. Ama yetmez, bu hayallerini de kovalayabilecek cesarette de olmalı. Çocuksu olmalı ayrıca, ergen triplerinden bahsetmiyoruz burada, dediğimiz çocuksu bir saflığı barındırmalı. Hassas ve duyarlı olmalı ayrıca; kaba saba, hayal kurmayı beceremeyen, çok fazla büyüyüp hem kendini hem de etrafındakilerini tüketen insanlar: Senden uzak, Allah'a yakın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
141
48
23
8
7
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Sessiz sakin insanlar!

Manav Yörük

Espritüel insanlar! Yüzünden gülümsemesi hiç eksik olmayan gülümseyen birini görünce de mutlu olan bir insansın. Bu yüzden senin ruh eşin olacak insan, kesin... Devamını Gör