Görüş Bildir
Haberler
Yapılan Zamma 'İnsani Değil' Diyen Bahçeli 'Askıda Ekmek' Projesi Başlattı

etiket Yapılan Zamma 'İnsani Değil' Diyen Bahçeli 'Askıda Ekmek' Projesi Başlattı

Ekmek fiyatlarına gelen zamma MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'insani ve vicdani boyutta değil' diyerek tepki gösterdi. Bahçeli ayrıca 'askıda ekmek' projesi başlatacaklarını duyurdu. 

Ekmek fiyatları 25 kuruş zamlanarak 1.50 TL'ye yükselmişti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde, gazetecilerin ekmek fiyatlarındaki artışa ilişkin sorusu üzerine konunun dikkatle takip edilmesi gerektiğini söyledi.

Yüzde 15'lik ekmek zammının insani ve vicdani olmadığını ifaden eden Bahçeli Ankara'da, özellikle de Çankaya'dan başlamak üzere 'Askıda Ekmek Projesi'ni hayata geçireceklerini belirtti. Bahçeli, şöyle konuştu:

"Böylelikle kültürümüzün dayanışma dinamikleri hayata geçirilmeli"

"Böylelikle kültürümüzün dayanışma dinamikleri hayata geçirilmeli"

'Hali vakti yerinde her vatan evladı kendisine en yakın ekmek fırınına gitmeli. Eğer 2 ekmek alacaksa 3 ekmek parası ödemeli. Bir ekmeğin askıya alınmasını fırıncıyla paylaşmalı. Fakir fukara kardeşlerim, durumu yerinde olmayan insanlarımız fırına veya ekmek satılan yerlere gittiğinde 'Bana askıdan bir ekmek verebilir misin?' diyebilmeli. Böylelikle kültürümüzün dayanışma ve yardımlaşma dinamikleri harekete geçirilebilmeli. Unutmayalım ki inancımız 'Komşusu açken tok yatan bizden değildir.' esasına dayanmaktadır.'

Bahçeli, 'Talimat verdiniz mi?' sorusunu da 'Gerekli talimatları veriyoruz. Çalışmaları ve girişimleri başlatıyoruz.' şeklinde yanıtladı.

Projeye ilk katılım MHP Ankara İl Başkanı Baştuğ'dan

Projeye ilk katılım MHP Ankara İl Başkanı Baştuğ'dan

Bahçeli’nin açıklamasından sonra MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, bir fırından ekmek alarak kampanyaya başladı. Baştuğ, “Sayın Genel Başkanımızın başlatmış olduğu ‘askıda ekmek projesi’  kapsamında bugün bu fırınımızda 100 ekmeği ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın alması için askıya asıyoruz” dedi.

MHP’lilerin fırınlara giderek askıya ekmek asacaklarını kaydeden Baştuğ, “Ankara’da her bir ülküdaşımız fırınlara uğrayıp askıya ekmek asacaklardır. Bu çalışmamız bugünlük değildir, devam edip gidecektir. Vatandaşlarımızın da bu çağrıya kayıtsız kalmayacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin "askıda ekmek" projesi sosyal medyanın da gündeminde...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
269
93
78
44
14
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Can_Can

onun yerine ekmek niye zamlanıyor diye sorup sebeplerini ve sorumlularını bulsak yavru kurt?

Ayna Efendi

püskevitten ekmeğe geçti sırayla hamur işleri üzerinde çalışıyor sırada simit ya da poğaça olmalı

raperinn12

😂😂😂😂😂

FİN İKEN

Ben de bir proje başlatayım o zaman. Siyasetçiler için, Askıda AHLAK VE AKIL projesi başlatıyorum. İhtiyaç sahibi çok var. Yardımcı olalım lütfen.

Ozan ASAN

çok iyiydi.