Görüş Bildir
Haberler
Yapılan Araştırmaya Göre Bazı İnsanlar Partnerlerinin Yanlarında Gaz Çıkarmasını Seksi Buluyor!

Yapılan Araştırmaya Göre Bazı İnsanlar Partnerlerinin Yanlarında Gaz Çıkarmasını Seksi Buluyor!

Rinascita
04.10.2018 - 01:57

Her ilişkinin önemli kilometre taşları vardır. İlk öpüşülen gün, ilk ''Seni seviyorum.'' cümlesinin kurulduğu an, beraber geçirilen ilk gece bunlardan bazıları olabilir. Fakat bunların hiçbiri ilişki yaşadığınız kişinin yanında rahat biçimde gaz çıkarmak kadar önemli değildir. Bu konuda yapılan anketin sonuçlarını Menshealth'ten sizler için derledik.

Kaynak: https://www.menshealth.com/sex-women/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Herkes ilişkinin ilk evrelerinde bu tarz şeyleri yaşamıştır.

Herkes ilişkinin ilk evrelerinde bu tarz şeyleri yaşamıştır.

Şunu söylemek gerekir ki; kendinizi hazırlayıp tereddüt etmeden sevgiliniz ya da eşinizin yanında oldukça rahat biçimde gaz çıkarabilirseniz ilişkinizdeki samimiyette yeni bir seviyeye ulaşmışsınız demektir.

Seniorliving.org tarafından yürütülen ve 1000 kişinin katıldığı araştırmaya göre erkekler, sevgililerinin ya da eşlerinin yanında ilk kez gaz çıkarmak için ortalama 6.5 ay beklerken kadınlar için bu süre 1.3 yılı bulabiliyor.

Bu durumu ilk kez tecrübe edeceğiniz zaman biraz utanabilirsiniz fakat bilin bakalım sonrasında ne olacak? Gaz çıkardığınız zaman küçük bir olasılık da olsa yanınızdaki insan sizi daha seksi bulabiliyor. Ankete göre erkeklerin %11'i, kadınların ise %3'ü bu durumu yaşıyor. Bununla birlikte erkeklerin %28'i yatakta birilerinin yanında gaz çıkardıktan sonra kötü deneyim yaşadıklarını söylüyor. Bu yüzden gaz çıkarmadan önce bir kere daha düşünmeniz gerekebilir.

İşte erkeklerin fark ettirmeden gaz çıkarmak için kullandıkları bazı yollar:

  • İçinde tutmak (%75'i)

  • Başka bir odaya gitmek (%58'i)

  • Dışarı çıkmak (%54'ü)

  • Gürültü çıkartmak (%25'i)

Gaz çıkardıktan sonra çıkan sesin aynısını ağzınla taklit ederek çıkarma ise durumu saklamak için en klasik yöntemlerden birisidir.

Eşinizin ya da sevgilinizin yanında kaka yapmak da stres yaratıcı bir konudur.

Ankete göre erkekler rahat biçimde kaka yapabilmek için ortalama 4.5 ay beklerken, kadınlar 9.4 ay bekliyor.

Anketlere bakıldığı zaman insanlar, ilişki yaşadıkları insanların yanında gaz çıkarmak ve kaka yapmak konusunda çekingen davranıyorlar. Ama şunu unutmamak gerekir ki, bütün bunlar her insanın yaptığı gayet doğal bir şeydir. Ayrıca onları tutmak sağlığınızı kötü etkileyebilir.

Bazen insanlar, sevdikleri insanların yanında utanç verici bir ses çıkarmamak ve kötü kokuya sebep olmamak için oradan uzaklaşıyor olsa da basit gerçeklikten kaçamayız. Herkes gaz çıkarır ve kaka yapar!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
27
11
4
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fatih Öztürk

içimizde özütelim o zaman :D