Görüş Bildir
Haberler
Yaparım/Yapmam Testine Göre Kalpsiz Biri misin?

Yaparım/Yapmam Testine Göre Kalpsiz Biri misin?

Bu yaparım/yapmam testine göre kalpsiz biri misin?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Çok uzun süredir görüşmediğin biri bir anda seninle tekrar konuşmaya çalışıyor. Sen pek istemesen de kırmamak için yine de bir şeyler…?

2. Eski sevgilinin yeni sevgilisi, sana bir yerden ulaşmış ve eski sevgilinle çekildikleri fotoğrafı sana göndermiş. Bu durumda eski sevgilinin yeni sevgilisine bir şey yapar mısın?

3. Seni pek istemeyen ama senin unutamadığın birinin tekrar dönmesi için elinde gelen her şeyi yapar mısın?

4. Peki ailene zarar veren birini yıllar sonra yolda gördün, sen de o kişiye zarar verecek bir şey...?

5. En yakın arkadaşının senin hakkında konuştuğu mesajları gördün… En yakın arkadaşına bunu belli edecekler şeyler...?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seni aldatan sevgiline aynı şeyi sen de yapar mısın?

7. Peki sana çok aşık biri var ama sen o kişiye karşı aynı şeyleri hissetmiyorsun. Aynı zamanda ilgisi de hoşuna gidiyor. Ona ümit verecek şeyler…?

8. Her zaman yanında olan arkadaşın, senden imkansız bir şey istedi. Olmayacağını bile bile bir şeyler yapar mısın?

9. Seni asla affetmeyeceğini söyleyen birinin karşındasın. Yine de seni affetmesi için bir şeyler yapar mısın?

10. 1 yıl boyunca çok para kazanacaksın ama sevdiğin kişileri de 1 yıl boyunca üzeceğin şeyler yapacaksın. Yapar mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen kalpsiz değil, hassas bir kalbe sahipsin!

Sen kalpsiz biri değilsin. Hayatındaki her şeye duyguların ile yaklaşıyorsun. Hislerin senin için çok önemli. Bu nedenle de ne kadar sinirlenirsen sinirlen veya ne kadar canın yanarsa yansın, yine karşındakinin bir özürü ile bütün yelkenlerini suya indirirsin. Karşındaki kişiyle ne paylaştığın senin için önemli değil. Onunla geçirdiğin küçük bir an bile senin ona karşı fikirlerini değiştirebilir. O kişi için de elinden geleni yapabilirsin. Sevdiğin kişilere aşırı hassas birisin. Asla üzmek istemez ve bir başkasının da üzmesine müsaade etmezsin. Vefa, fedakarlık gibi duygularının çok ağır yaşıyorsun. Birine karşı acımasızlaşman imkansız. Çünkü o kişiyle yaşadığın şeyleri unutamıyor ve o kişinin en savunmasız anlarını göz önüne getiriyorsun. Sen içten bir şekilde insanlara yaklaşan biri olarak karşındaki kişi de ister istemez sana çözülebiliyor. Yani ister istemez sohbet ettiğin kişiyle konular derinleşebiliyor. Böyle olunca da o kişiye karşı içinde şefkat duygusu beliriyor. Kalpsiz biri olman imkansız ve aynı zaman da karşındaki kişiyi kırman da imkansız. Duygusal biri olduğun için her zaman bir beklenti içindesin. Senin bir şeyler paylaştığın veya kısa bir süre zaman geçirdiğin kişilerin sana davranış biçimlerine ve yaklaşım şekillerine önem veriyorsun. Yani sen bir insana ne kadar gidiyorsan o kişi de sana o kadar gelmeli. Tek taraflı bir şeyleri yürütmeye karşı olsan da sevdiğin kişilere her zaman kapını açıyor ve her zaman affedici biri oluyorsun.

Sen canın yandığında kalpsiz biri olabiliyorsun!

Sen bazı anlarda aşırı kalpsiz biri olabiliyorsun. Kendi duygularına, başkalarının duygularına önem veren birisin ama aynı zamanda herkese hak ettiği gibi davranan birisin. Yani canın yandığında yaşadığın bütün güzel şeyleri görmezden gelebilir ve karşındakinin kim olduğunu unutabilirsin. Birine karşı ya çok yüksek ya da çok düşük oluyorsun. Ya çok seviyor ya da hiç sevmiyorsun... Zor bir karaktere sahipsin. Hak etmediğin şeyler yaşadığında, karşında kim olduğu fark etmeksizin onun kalbini kırabilirsin. Böyle anlarda kendini kontrol edemiyorsun. Yani canın yandığında ve senin gösterdiğin sevginin, saygının karşılığını o kişiden almadığında hemen bütün duygularını değiştirebiliyorsun. Her zaman yanında olduğunu bildiğin ve güvendiğin kişiler için de her şeyi yapabilen birisin. Çünkü onların senin her zaman yanında olacağını ve seni yalnız bırakmayacağına eminsin. Bundan emin olduğun her durumda o kişileri korumak için her şeyi yaparsın. Sevgini hak etmeyen veya senin için önem ifade etmeyen kişiler için tepkisiz biri haline geliyorsun. Bu durum da bazen seni soğuk biri olmana neden oluyor. Çabuk hayatından insan çıkarabilen biri olarak o kişiyle yaşadığın her şeyi bir anda da silebiliyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
145
46
10
9
7
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Azra

Sen Kalpsiz Değil Hassas Bir Kalbe Sahipsin!

Can Burnaz

Banada öyle dedi

Gizem Yenikler

Sen kalpsiz değil, hassas bir kalbe sahipsin!

Yigit Karabey

Sen kalpsiz değil, hassas bir kalbe sahipsin! ...belki