Görüş Bildir
Haberler
Yangından Zarar Görenlerin Borçlarına Erteleme

Yangından Zarar Görenlerin Borçlarına Erteleme

Batuhan
30.07.2021 - 11:27

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yangından zarar gören vatandaşların Bağkur, SGK, ziraat, Tarım Kredi ve TARSİM borçları ile kredi borçlarının erteleneceğini söyledi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da hasar tespiti yapılan vatandaşların kısmi ödemelerinin yarından itibaren başlayacağını belirtti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, 'Zarar gören vatandaşlarımızın Bağkur, SGK, ziraat, Tarım Kredi ve TARSİM borçlarının, kredi borçlarının ertelenmesini sağlıyor olacağız' ifadelerini kullandı.

22 sera, 650 dekar muz serasının zarar gördüğünü ifade eden Bakan Pakdemirli kayıplarla ilgili önemli destek vereceklerini ifade etti.

Ödemeler yarından itibaren başlıyor

Ödemeler yarından itibaren başlıyor

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da bölgede bir yandan söndürme çalışmalarının sürdüğünü bir yandan da hasar tespitlerinin yapıldığını söyledi. Çavuşoğlu, 'Hasar tespiti yapılan vatandaşlarımıza kısmi ödemelerini yarından itibaren başlatıyoruz. Ziraat Bankası cumartesi günü bu amaçla açık olacak.' diye konuştu.

Kurumlardan yardımların gelmeye başladığını belirten Bakan Çavuşoğlu, 'Tarım Orman Bakanlığı 8.5, Aile Bakanlığı da 5 milyon ama bütçeyi arttırabileceklerini söylediler.  Toplamda 23.5 milyon para aktarılmaya başlandı.' açıklamasında bulundu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
3
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ozyno

MİLLETİN MAL VARLIKLARI GİTMİŞ ERTELEME NEDİR LAN !! SENİN ÇOOOK DEĞERLİ MİSAFİRLERİN BURDA ELİNİ KOLUNU SALLAYA SALLAYA BEDAVA YAŞIYOR LAN BU HAKMI SİLECEKS... Devamını Gör

Yandas holdingin borcu silinir vatandasin ciftcinin borcu otelenir borc ustune borc alinir..sizin yatacak yeriniz yok yeter lan seref yoksunu akp

İsim Soyisim

He amk. Vatandaş olunca borçlar ertelenir, kredi verilip daha da borçlandırılır. Yandaş firmalardan birinin şantiyesi falan yanaydı, borçlar silinip üstüne h... Devamını Gör