Görüş Bildir
Haberler
Müdahale Sürüyor: Marmaris'teki Yangında İkinci Gün

Müdahale Sürüyor: Marmaris'teki Yangında İkinci Gün

Batuhan
30.07.2021 - 09:40

Muğla'nın Marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Armutalan mahallesindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle başlayan yangın yerleşim yerlerini tehdit ediyor. Yangın bölgesinde 1 kişi yaşamını yitirdi. Sabahın ilk ışıklarıyla hava araçları da bölgede çalışmalara yeniden başladı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Muğla'nın Marmaris ilçesinde öğlen saatlerinde başlayan orman yangını devam ediyor. Marmaris'in Armutalan mahallesinde başlayan yangın İçmeler mahallesindeki ormanlık alanlarda ilerliyor. 

Armutalan Mahallesi Şirinyer mevkisindeki ormanlık alanda çıkan yangına Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, emniyet güçleri ile Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları müdahale ediyor.

Helikopter yangına havadan müdahale ediyor

Helikopter yangına havadan müdahale ediyor

Yangın söndürme çalışmaları, 14 arazöz, 6 su tankeri, 4 ilk müdahale aracı, 6 helikopter, 1 uçak, 6 hizmet aracı, 5 dozer, 5 treyler, 11 teknik personel, 5 orman muhafaza memuru ve 135 yangın söndürme işçisinin katılımıyla devam ediyor.

Yangını kontrol altında tutmak için ekipler, karadan gece boyunca çalışmasını sürdürdü.

Sabahın ilk ışıklarıyla hava araçları da bölgede çalışmalara yeniden başladı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda helikopter yangına havadan müdahale ediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
5
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sıradan Biri

Ülkenin başına ne felaket geldiyse bu akp döneminde geldi. Şöyle dönüp arkanıza baktıktan sonra hangi yüzle milletten oy isteyeceksiniz?

ahmet dogru

Boşuna konuşuyorsun birader çeneni yorma sandıkta değişen birşey olmayacak şuanda akp karşıtları bile sandık başında akp diye yalvarıyor büyük felaket getird... Devamını Gör

Hilal Bal

AKP, İleride tarih kitaplarında "zararlı Cemiyetler" adı altında anılacak..

Mahsun kevgir

Keşke taşı taşa vurarak ateş yakmaya çalışsaydım da bu veledi zina sözde devlet adamlarıyla aynı devire denk gelmeseydim. Koca bir Türkiye borçlusun AKP.