Görüş Bildir
Haberler
Yalnız Kurt 2. Tanıtım Filmi Yayınlandı! Yalnız Kurt Konusu Nedir, Oyuncuları Kimlerdir?

Yalnız Kurt 2. Tanıtım Filmi Yayınlandı! Yalnız Kurt Konusu Nedir, Oyuncuları Kimlerdir?

Türk televizyon tarihinin akıllarda iyi bir yer edinen dizilerin başında gelen Kurtlar Vadisi yapımının yerine gelecek yeni bir dizi yakında ekranlarda yerini alacak. Yeni Kurtlar Vadisi olarak anılmaya başlayan Yalnız Kurt isimli dizi hem oyuncu kadrosu hem de konusu ile bir hayli dikkatleri üzerine çekiyor.  Osman Sınav'ın yeni dizisi Yalnız Kurt'un ikinci tanıtımı yayınlandı. ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak dizinin 2. tanıtımına, 'Keskin feraset keramete nal toplatırmış!' sözleri damga vurdu. Peki Yalnız Kurt konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? İşte merak edilen detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Deli Yürek, Ekmek Teknesi, Kurtlar Vadisi gibi Türk televizyon tarihinin unutulmaz dizilerinde imzası bulunan duayen yönetmen Osman Sınav'ın yeni dizisi Yalnız Kurt, sezonun en iddialı yapımları arasında yer alıyor.

Yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun'un oturduğu, senaryosunu ise Murat Koca ve Alper Erze'nin kaleme aldığı ATV'nin Sinegraf Fim imzalı Yalnız Kurt dizisi, izleyiciler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.

Türkiye'nin yakın geçmişine ışık tutacak olan Yalnız Kurt'un ilk tanıtımı, geçtiğimiz haftalarda yayınlanmıştı.

Etkileyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla Kurtlar Vadisi ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi dizileri aratmayacak Yalnız Kurt dizisi, yayınlanan ilk tanıtımıyla büyük ses getirmişti.

Golyat isimli bir küresel gücün yaptıklarını ve buna karşı verilen mücadeleden bahsedecek olan dizinin 2. tanıtımına, 'Keskin feraset keramete nal toplatırmış!' sözleri damga vurdu. İşte Yalnız Kurt 2. tanıtımı...

Yalnız Kurt 2. Tanıtım Filmi

Yalnız Kurt Konusu Nedir?

Yalnız Kurt Konusu Nedir?

Yaşanılan dünyanın perde arkasında neler olduğuna ışık tutacak bir hikayeyi konu alacak Yalnız Kurt dizisi Golyat isimli bir küresel gücün yaptıklarını ve buna karşı verilen mücadeleden bahsedecek. Yalnız Kurt isimli dizide günümüz dünyasının perde arkasındaki birçok oyunun detayları da yer alacak. Ülke sınırlarını değiştirmek, ülkeleri parçalamak, hükümetlere darbe yapmak, kukla yönetimler kurmak, ekonomik sorunlar çıkartmak, etkin ayrımcılık ile insanları birbirine düşman etmek, terör örgütleri ve cemaatler vasıtasıyla da bir ülkeyi karıştırmak için yapılan tüm küresel planlar Yalnız Kurt dizisinin konusunu oluşturacak.

Yalnız Kurt Oyuncuları Kimdir?

Yalnız Kurt Oyuncuları Kimdir?

Golyat’a karşı verilen mücadelenin destansı hikayesini ekrana taşıyacak olan Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosunda Cihan Ünal, Damla Colbay, Kürşat Alnıaçık, Murat Han, Hasan Deniz Yaran, Polat Bilgin ve Deniz Evin gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Yalnız Kurt 1. Tanıtım Filmi

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın