Görüş Bildir
Haberler
Yalnız Kurt Tanıtım Filmi Yayınlandı! Yalnız Kurt Konusu Nedir, Oyuncuları Kimlerdir?

Yalnız Kurt Tanıtım Filmi Yayınlandı! Yalnız Kurt Konusu Nedir, Oyuncuları Kimlerdir?

Müge Kakşi
18.11.2021 - 22:53

Yeni sezonun başlamasıyla televizyon kanalları da en iyi yapımı çıkarabilmek için birbiriyle yarışıyor. Televizyon kanallarına yeni bir dizi de ATV ekranlarıyla geliyor. Osman Sınav'ın yönetmenliğini üstlendiği Yalnız Kurt dizisi 1. bölüm tanıtım filmi bu akşam yayınlandı. Fragmanın ardından izleyiciler diziye dair detayları merak etmeye başladı. Peki Yalnız Kurt dizisi ne zaman başlıyor? Yalnız Kurt konusu ne? Yalnız Kurt oyuncuları kim? Yalnız Kurt dizisine dair tüm detaylara içeriğimizde yer verdik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kurtlar Vadisi yönetmeni Osman Sınav'dan yine çok konuşulacak bir dizi ATV için hazırlanıyor. Senaryosunu Murat Koca ve Alper Erze’nin kaleme aldığı grubun süpervizörlüğünü ise Şevket Dedelioğlu üstleniyor. Oyuncu kadrosu ve konusu ile izleyicileri şimdiden heyecanlandıran Yalnız Kurt dizisi, yeni sezonun en iddialı yapımlarından birini olmayı hedefliyor. Dizinin tanıtım filmi bu akşam yayınlanırken dizi hakkında araştırmalar da başladı. Peki Yalnız Kurt konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?

Yalnız Kurt Konusu Nedir?

Yalnız Kurt Konusu Nedir?

Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutmaya hazırlanan 'Yalnız Kurt' geçmiş dönem darbeleri, cinayetleri, anarşi ve terör olaylarını ele alacak. Toplumsal kırılmaların ışığında iyilerle kötüler arasında amansız mücadele ve yakın tarihteki dönüm noktaları da ekrana taşınacak..

Yalnız Kurt Oyuncuları Kimdir?

Yalnız Kurt Oyuncuları Kimdir?

atv ekranlarında izleyiciyle buluşacak dizinin kadrosunda, Cihan Ünal, Hasan Deniz Yaran, Damla Colbay, Murat Han ve Polat Bilgin gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Yalnız Kurt Ne Zaman Başlayacak?

Deli Yürek ve Kurtlar Vadisi gibi birçok popüler dizi ve filmde imzası bulunan duayen yönetmen Osman Sınav'ın yeni projesi Yalnız Kurt'un çekimlerine başlandı. Dizinin hangi tarihte yayınlanacağı henüz belli olmasa da, 2022'nin ilk çeyreğinde yayın hayatına başlaması bekleniyor. Yayın tarihi hakkında resmi açıklama geldiğinde ahaber.com.tr'de olacak..

Yalnız Kurt 1. Tanıtım Filmi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
2
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın