Görüş Bildir
Haberler
TV
Türk Televizyon Tarihinin Gelmiş Geçmiş En Yalancı 18 Karakteri

Türk Televizyon Tarihinin Gelmiş Geçmiş En Yalancı 18 Karakteri

'Yalan' diyince Türk televizyon tarihinde hepimizin aklına gelen karakterler vardır. Hatta yalan bir okul olsaydı onlar doçent olurdu. Yalanlarının sebebi farklı ama bahaneleri aynı. Gelin foyası ortaya çıkmadan önce yalanın kitabını yazan karakterlere birlikte bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Deniz Yıldızı - Banu

1. Deniz Yıldızı - Banu

Tüm diziyi yalanlarıyla tek başına götüren Banu, deyim yerindeyse bir yalan makinasıdır. Her yalanında bunun bir üstü daha yoktur diyerek izlediğimiz Banu hep kendini aşmıştır 😅 Hafızalara kazınan en büyük yalanları ise, tıp kazanması ve hamile olduğu için Erasmus'a gittiği yalanıdır. Banu'nun bu cesareti karşısında önünde saygıyla eğiliyoruz.

2. Adını Feriha Koydum - Feriha

2. Adını Feriha Koydum - Feriha

Feriha baskıcı ailesi yüzünden üniversitenin ilk gününden itibaren hayatını yalanlar üzerine kurmuştur. Ailesinden utandığı için küçük bir yalanla başlayan yalan silsilesi başına büyük bela olmuştur. Yalanlarını sürekli sonlandırmak isteyen Ferihayı hepimiz yıllarca 'söyle de kurtulalım' diyerek izledik.

3. Aşk-ı Memnu - Bihter

3. Aşk-ı Memnu - Bihter

Herkes onu masum gibi görsede Bihter de tam bir yalancıdır. Adnan Beyi az ayakta uyutmadı yalanları ile. Bihter'in her seferinde Behlül'e gitmek için söylediği yalanlar sonralarda ayağına dolanarak maalesef sonunu getirdi.

4. Yaprak Dökümü - Ferhunde

4. Yaprak Dökümü - Ferhunde

Hem yalanın hem kötülüğün kitabını yazan Ferhunde, şeytana pabucunu ters giydirecek seviyede bir yalancıdır. Etrafımızda ondan korkulur denen karakter kesinlikle Ferhunde'dir aksini iddia eden Ferhunde'yi tanımıyordur. Kendi kocası başta olmak üzere tüm sülalesini yalanlarıyla dize getirmiş profesyonel bir yalancıdır.

5. Muhteşem Yüzyıl - Hürrem

5. Muhteşem Yüzyıl - Hürrem

Hürrem de tüm yüzyıllardaki en tanınmış yalancı karakterlerden biridir. Dile kolay kadın koskoca Osmanlı İmparatorluğu'nun Padişahı'nı ayakta uyutmuş. Bundan daha üst bir seviyeyi hayal bile edemiyoruz. Koskoca sarayda hamilelik yalanı söylemek başka hangi zeki kadının aklına gelir ki. Seni ve yalanlarını hiç unutmadık Hürrem Sultan...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ezel - Eyşan

6. Ezel - Eyşan

Eyşan, Ömer'i avucunun içine alana kadar az yalan söylememiştir. Tartışmasız en büyük yalanı mahkemede söylediğidir. Eyşan yalanları ile babası dahil etrafındaki tüm erkekleri sulu dereye götürüp susuz getirecek bir karakterdir.

7. Seksenler - Ergun

7. Seksenler - Ergun

Erkekler hiç yalan söylemiyor mu diye soracak olursanız sizi Ergun plak ile tanıştıralım. Ergun yıllarca sevgilisinden evli olduğunu gizleyerek sevgilisine sayısız yalan söylemiştir. En yalancı erkek karakterlerde başı çekiyor.

8. Yahşi Cazibe - Cazibe

8. Yahşi Cazibe - Cazibe

Bizi tüm dizi boyunca masumluğuna inandıran Cazibe aslında kuyruklu bir yalancıdır maalesef. Dizi boyunca herkesi kendine inandıran Cazibe aslında erkeklerle sadece parası için evlilik yapan milli bir yalancıdır.

9. Kuzey Güney - Simay

9. Kuzey Güney - Simay

Dizi boyunca çeşitli yalanlarla Kuzey'i rüyalara daldıran Simay üst segment bir yalancıdır. En büyük yalanını Kuzey ile evlenmek uğruna söyleyen karakterimiz hamilelik yalanıyla amacına ulaşmıştır.

10. Aşk-ı Memnu - Behlül

10. Aşk-ı Memnu - Behlül

En yalancı erkek karakter kimdir sorusunun vücut bulmuş hali olan Behlül en korkak yalancılardandır. Dizi boyunca hem Bihter'i sevdiği hem de Nihal'e çok aşık olduğu yalanıyla kendinden illallah ettirmiştir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Güllerin Savaşı - Gülru

11. Güllerin Savaşı - Gülru

Hırsından leş gibi bir insana dönüşen Gülru, Gülfem'in kocasını elinden almak uğruna dizi boyunca aklınıza gelebilecek her türlü yalana başvurmuştur. Sonunda bu yalanları yüzünden yalnızlık yüzüne tokat gibi çarpmıştır.

12. Sadakatsiz - Volkan

12. Sadakatsiz - Volkan

Güzelim karısını yalanlarıyla kandıran Volkan'ı bu listeye dahil etmesek ayıp olurdu. Karısına yalan söyleyip Derin'e giden ayran gönüllü karakterimiz, sonrasında da Derin'e yalanlar söyleyip karısına dönmeye çalışıyor. 'İkisini de aynı anda seviyorum' yalanını unutmadık Volkan...

13. Ufak Tefek Cinayetler - Merve

13. Ufak Tefek Cinayetler - Merve

Her ne kadar Merve Aksak karakterine hayran olsak da karakterimiz söylediği yalanlar ile en yakın arkadaşının hayatını karartmış bir kadındır. Ayrıca yine kendi kocasını da söylediği yalanlar ile adeta yanında durmaya mecbur bırakıyor. Kıskançlığının ve yalanlarının kurbanı olan Merve senide unutmadık...

14. Ezel - Cengiz

14. Ezel - Cengiz

Cengiz'in hayatı yalandır. Baba mesleği yapar gibi yalan söyleyen Cengiz karakteri söylediği yalanlarla can kardeşi Ömer'i hayata küstürmüştür. Cengiz dünyanın en akıllanmaz insanlarından biridir. Yalanları yüzünden başına milyonlarca dert açılmasına rağmen sonuna kadar 'yalan spor'dan devam ediyor.

15. Adanalı - İdil

15. Adanalı - İdil

İdil görüp görebileceğiniz en güvenilmez ve yalancı insanlarda başı çekiyor. Maraz Ali'yi yalanlarıyla defalarca kandıran İdil, yalanlarına her inanıldığında da bir kazık daha atıyor. Üstelik sadece sevdiği adama değil, yeri geldiğinde tüm emniyete yalan söyleyen bir yalancıdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Ezel - Serdar

16. Ezel - Serdar

Adı üstünde dolandırıcı Serdar. Yalan Serdar karakterinin göbek adıdır. Kendi kızına bile hiç acımadan defalarca kandırarak yalan söylemiştir. Hayatta kendinden başka kimseyi düşünmeyen Serdar, söylediği yalanlar ile tüm cümle alemi tufaya getirmiştir.

17. Kiralık aşk - Defne

17. Kiralık aşk - Defne

İyi niyetli gibi görünse de Defne de kuyruklu bir yalancıdır maalesef. Onu deli gibi seven Ömer'i yıllarca yalanlarıyla ayakta uyutup düğün günü itiraf ediyor. Ama yalanlarını itiraf etmen senin onları söylemediğin anlamına gelmiyor be Defnecim...

18. Öyle Bir Geçer Zaman Ki - Ali

18. Öyle Bir Geçer Zaman Ki - Ali

Yalanda level atlamış bir karakterdir Ali Kaptan. Karısının ve çocuklarının hayatını söylediği yalanlarla mahveden iskele babası Ali senide unutmadık...

Sizin bu listeye eklemek istediğiniz başka yalancılar var mı? Yorumlarda buluşalım👇

İlginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
7
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın