Görüş Bildir
Haberler
Yaban Kedisi Yeniden Mırıldıyor – Jaguar F-Type SVR

Yaban Kedisi Yeniden Mırıldıyor – Jaguar F-Type SVR

Jaguar’ın 550 beygir güç üreten ve 2015’te satışa sunulan spor F-Type R modelin üretimi sonuna yaklaşırken, İngilizler yeni modellerini sundu. Bu yıl düzenlenecek olan Cenevre Otomobil Fuarı’nda ilk gösterisini yapmaya hazırlanan otomobil, aynı şekilde Cabiro ve Coupe tarzında üretilecek.

Daha resmi olmayan yeni Jaguar F-Type SVR modeli bir satış broşürü sayesinde ilk resmi fotoğrafları ve detaylı bilgiler basına sızdı. Sınırlı sayıda üretilen 575 beygirli ‘Project 7’ adlı otomobilde görev yapan motor, Jaguar’ın yeni Cabrio ve Coupe F-type SVR modellerinde de bulunacak.

Jaguar’ın özel tasarım bölümü yeni modellerine daha büyük bir difüzör eklerken tamponun sağında ve solunda bulunan çift çıkışlı 12 kilo ağırlığında olan titanyum spor egzoz sistemi bulunuyor. Ön bölümde ise yenilenmiş tampon otomobile daha agresif görüntü sağlayarak aynı zamanda soğuk havayı frenlere ve motora yönlendiriyor.

Arkada bulunan ve özellikle yüksek tutulan büyük rüzgarlık, otomobile daha iyi bir aerodinamik sağlayabilmek için 113 km/s süratte otomatik açılıyor ve 80 km/s’te yine dinlenme pozisyonuna dönüyor.

Güçlendirilmiş süspansiyonlar sayesinde asfalta daha yakın olan Jaguar F-type SVR’nin iç mekânında sürücüyü alüminyum vites kürekleri spor direksiyon ve deri kaplamalı spor koltuklarda elmas şeklinde dikiş şeritleri bekliyor.

Kaynak: http://mashable.com/2016/01/27/jaguar...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın