Görüş Bildir
Haberler
Xiaomi'den Apple'ı “Kıskandıracak” Dizüstü

Xiaomi'den Apple'ı “Kıskandıracak” Dizüstü

Batuhan
30.12.2014 - 11:57

Xiaomi’yi durdurabilene aşk olsun! Ünü ülke sınırlarını aşan, toplam değeri 45 milyar doları bulan Çinli üretici, rehavete kapılmadan ve hız kesmeden ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Çinli üreticinin yeni bombası bir MacBook Air !

Evet, Xiaomi’nin durdurulamayan yükselişi hepimizin malumu. Kısa bir süre içinde dünyanın en büyük üçüncü akıllı telefon üreticisi olan Xiaomi, dizüstü kanadında da önemli atılımlar yapmaya başladı. Ve şirketin cep telefonu ve tablet modellerinde olduğu gibi yeni dizüstü modeli de Apple’ı “kıskandıracak” cinsten. “MiBook Air” çerçevenin alt kısmında yer alan turuncu “Mi” logosu dışında neredeyse birebir MacBook Air.

Cihazın teknik özelliklerine gelecek olursak, Gizmochina’ya göre Mi dizüstü bilgisayar 1080p çözünürlük sunan 15 inçlik ekran, Intel Haswell i7-4500u işlemci, 2 adet 8’er GB’lık RAM gibi özelliklere sahip olacak. Önümüzdeki günlerde Xiaomi tarafından resmi olarak onaylanması beklenen cihazın fiyatının ise 500 doların altında olacağı tahmin ediliyor.

LOG

Kaynak: http://www.log.com.tr/xiaomiden-apple...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0