Görüş Bildir
Haberler
World Of Warships Ön Sipariş Paketleri Sunuldu

World Of Warships Ön Sipariş Paketleri Sunuldu

Gezgin Portal
16.04.2015 - 15:43 Son Güncelleme: 17.04.2015 - 00:09

World Of Warships Ön Sipariş Paketleri Sunuldu

Anasayfa » Oyun » World of Warships Ön Sipariş Paketleri sunuldu

World of Warships , yapılan Açık Betadan önce kullanıcalara sunduğu ön sipariş paketleriyle deniz savaşlarını iyice kızıştırıp, farkını ortaya koyuyor. Kullanıcılara sunulan özel paketler içerisinde çok özel savaş gemileri, Altınlar ve Pemium Hesaplar bulunmakta. World of Warships ön sipariş paketleri, üç adet çok güçlü savaş gemisini oyuncularına sunuyor. Bunlardan ilki olanı J apon kruvazörü Yubari , muhteşem manevra kabiliyeti ve savaş uçaklarından bertaraf olan özellikleriyle her türlü duruma hazır keskin bir nişancı görevi yapmaktadır. Bu özelliklere birde hızlanma da eklendiğinde Yubari , çekişmeli deniz savaşları için muhteşem bir gemi haline alıyor.

Hızlı Amerikan Sims destroyeri ‘de birçok özellikleriyle rakiplerinden bir adım önünde gözükmekte. Geminin ultra hızı,kullanıcıların düşman ateşinden hızlıca sıyrılmalarını sağlarken çok işlevli silahlarla rakip destroyerleri ve ufak kruvazörleri yerle bir ediyor. Sim sınıfı destroyer , güçlü torpidoları ve duman perdesi özelliği sayesinde müttefikler zor durumda kaldıklarında da yardıma gidebiliyorlar. Bu konuda defansif anlamda göz dolduran mutheşem bir gemi ile karşı karşıya kalıyoruz.

Son olarak da düşmanlar tarafından fark edilmeden düşmanlara rahatça yaklaşabilme özelliğine sahip sinsi USSR Gremyashchiy , ölümcül torpido saldırılarına sahip bir gemi. Bunlarla beraber saldırısının hemen ardından çok hızlıca kaçabiliyor. Gerçek bir suikast gemisi kullanmak istiyorsanız çok hızlı manevra kabiliyeti ve ataklığı ile Gremyashchiy mutheşem olanaklar sunuyor.

Wargaming , World of Warships kullanıcılarına birden fazla paket olanağı sunuyor. Bu paketlerde farklı savaş gemileri, Premium Hesaplar ve Altınlar yer alıyor. Kullanıcıları ön sipariş paketlerini kendileri için ya da başkaları için satın alabiliyorlar. Kapalı beta t esterları satın aldıkları paketlere derhal ulaşabilecekler. Açık Beta başladığında ise kapalı beta esnasında paket satın alan testerlara yaptıkları harcamaları geri veriyor.

Kapalı Beta ’ya girmemiş ancak ön sipariş paketi satın alan kullanıcılar, Kapalı Beta ’ya giriş hakkı elde edemiyorlar ancak Açık Beta başladığında satın aldıkları paketleri kullanabilecekler. Tüm paketleri ve ön sipariş paketleri Premium Mağaza’da oyuncuları bekliyor.

Kaynak: http://www.gezginportal.com/world-of-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın