Görüş Bildir
Haberler
Wordpress Nedir?

Wordpress Nedir?

MobilBeyin
17.02.2016 - 02:05

Wordpress Nedir?

WordPress Nedir

Dünya’nın en iyi alt yapısına sahip ve şuanda dünya’da en çok kullanılan internet alt yapısı olan wordpress hakkında daha fazla bilgiye mi ihtiyacınız var? WordPress’in işleyiş sistemini veya WordPress hakkında tüm bilgilere mi ulaşmak istiyorsunuz? Gelin sizlerle beraber hem yazalım hem öğrenelim ve işte sizlere wordpress nedir? WordPress ne işe yarar? adlı makalemiz..

WordPress bir alt yapıdır. Özel script kullanmadan hazır web site şablonları yla sitenize görsellik katabilir aynı zamanda geliştirilmiş bir panel sayesinde internet dünyasına yazılarınızı paylaşabilirsiniz. Şuanda dünya’nın en çok kullanılan altyapısından biri olan WordPress’in içeriğinde sadece yazı değil aynı zamanda video, resim veya galerilerde oluşturabilirsiniz.

Bir çok internet sitesi WordPress’i tercih ederken bazı insanlarsa ya özel scriptlere yoğunlaşıyorlar ya da blogspot alt yapısını kullanıyorlar fakat WordPress ücretsiz ve kullanıcı dostu olduğundan şuanda en çok kullanılan uygulamalardan bir tanesidir. Diğer bir yandan wordpress sistemi mobil uyumlu halde olduğu için içeriklerinizi hızlı ve kolay bir şekilde ekleyebilirsiniz. WordPress için oluşturulmuş ve hazırlanmış bir çok tema bulunuyor. Bu temalardan bir çoğu ücretsiz olarak paylaşılsa da bir çoğuda ücretli olarak şuanda satışta. Eğer kendinize sağlam bir wordpress teması almak istiyorsanız; ”themeforest.net” adresini ziyaret edebilirsiniz veya yerli webmaster forumlarına da göz atabilirsiniz.

WordPress, SEO konusunda oldukça başarılıdır fakat WordPress’in bu başarısı sadece kendine ait değil aynı zamanda kullandığınız temaya bağlı olarakta SEO konusunda başarılı olabilirsiniz.

Kaynak: https://www.webduzzi.com/2016/02/14/w...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın