Görüş Bildir
Haberler
Wolverine Hakkında 5 Bilinmeyen ve Fazlası

Wolverine Hakkında 5 Bilinmeyen ve Fazlası

Andreasan Blues
03.04.2015 - 02:19 Son Güncelleme: 03.04.2015 - 18:02

Wolverine Hakkında Bilinmeyenlerin Detaylı İncelemesi

Yaşlı Logan'ı neredeyse herkes tanıyor fakat tüyleri diken diken edecek bilgilere sadece koyu çizgiroman fanatikleri hakim. Ezgi Zorba'nın anlatıcılığını yaptığı video bize en Nerd ve Geek tiplerle bilgi kapıştıracak kadar donanım sağlamış. Bu listede ise videodan seçme bir kaç bilgi var. İzleyin izlettirin derim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1 - Yetenekleri

1 - Yetenekleri

Çocukluğunu hasta ve bakıma muhtaç geçirse de, daha sonra ortaya çıkan ve hiç geçmeyen kendini iyileştirme yeteneği sayesinde artık yenilmez biri. Yaklaşık 125 yaşında. Hayvani İç güdüleri çok gelişmiş, koku alma ve hissetmeye dayalı özellikleri maksimum seviyelerde. Tabii ellerinden çıkan pençeleri de onun imzası.

2 - Gerçek Kimliği

2 - Gerçek Kimliği

Adı James Howlett. Daha sonra, bilmeden öldürdüğü gerçek babası Logan'ın adını kullanmaya başlıyor. Hafızasını kaybettikten sonra, asker künyesine kazınan bir tek bu ismi kendine ait tanıyabiliyor. Trajik hikaye videoda.

3 - Adamantium ve Ölümsüzlük

3 - Adamantium ve Ölümsüzlük

Weapon X projesinde bir kobay gibi kullanılan Wolverine'in tüm iskeleti Adamantium adlı kırılmaz bir madde ile kaplanıyor. İyileşme yeteneği sayesinde bu işlemi geçirebilen tek kişi olan Wolverine daha sonra durdurulamaz bir hayvana dönüşüyor. Adamantium evrimini yavaşlattığı için, tam anlamıyla bir hayvana dönüşmese de, kaybolmuş biri olarak hayatına devam ediyor.

4 - İlk Çıkış ve Sinema

4 - İlk Çıkış ve Sinema

Wolverine ilk defa Hulk 180. sayıda karşımıza çıkmış. O zamanlar pençeleri kostümünün parçasıymış ve pek tutmayacağını düşündükleri için karakterden vazgeçmişler. Neyseki daha sonra X-men takımında yıldızı parlamış. Sinemada Hugh Jackman ile hayran kitlesini genişleten Wolverine, X-Men Apocalypse filmi ile yakında vizyonda. Bilgilerin devamı videoda.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5 - Karakteri ve İlişkileri

5 - Karakteri ve İlişkileri

Huysuz, Alkolik ve Özgürlükçü biri. Mary Jane Watson'a nasıl göz diktiğini videoda öğrenebilirsiniz. Kimseyle iyi anlaşamasa da 30'dan fazla Marvel takımına üye olmuş. Pek samimi olmasa da kimseyle, aslında herkesin arkasını kollayan biri kendisi. Yine de yaşlanmadan önce tüm X-men ekibini onun öldürdüğünü biliyor muydunuz? Çok daha fazlası var...

Ve Onlarca Extra Bilgi!

Ve Onlarca Extra Bilgi!

Marvel Evreninde alternatif Evrenler oluşturacak kadar uzun boylu hatalar yapmış biri. Hulk'ın onu ortadan ikiye böldüğü, Hugh Jackman'ın Wolverine'den aslında 40 santim kadar uzun olduğu bilgilerini onlarca diğer bilgi ile videoda bulabilirsiniz. 

Kanala destek vereceğinizi biliyorum. Böyle güzel girişimleri, tıpkı Wolvie'nin yaptığı gibi çaktırmadan da olsa destekleyebiliriz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
199
71
25
13
13
12
11