Görüş Bildir
Haberler
Windows 10 İçin 1 Milyon Geri Bildirim

Windows 10 İçin 1 Milyon Geri Bildirim

İçeriğin Devamı Aşağıda

Microsoft'un yeni işletim sisteminin yoğun ilgi gördüğü, açıklanan bu rakamla doğrulandı.

Microsoft'un Windows Insider lideri Gabe Aul, firmanın Feedback uygulaması aracılığı ile bir milyon geribildirim aldığını duyurdu.

Feedback uygulaması, işletim sisteminin geliştirilmesinde önemli bir rol oynamaktaydı ve Microsoft'un, Windows 10 teknik önizleme sürümü hakkında Insider'ların ne düşündüğünü bildirmelerini sağlamaktaydı. Bunun yanı sıra, yaşanan sorunlar ve görülmesi istenen geliştirmeler de bildirilmekteydi.

Bu uygulama, aynı zamanda Windows 10 for Phones'un teknik önizleme sürümünün de bir parçası ve masaüstü sürümü ile aynı görevi görmekte.

Microsoft, tüketici geribildirimlerini dinlemek adına son yıllarda büyük bir çaba göstermekteydi ve yeni özelliklerin tartışılabileceği pek çok farklı yer yaratmaktaydı. Firmanın çekirdek ürünlerinden olan Windows'un da bu yoldan ilerlemesinde ise şaşılacak bir durum gözükmüyor. Öyle ki, Terry Myerson'un söylediğine göre Başlat menüsünün geri dönüşü kararı da kullanıcı geribildirimleri sayesinde alınmış bir karar idi.

Ancak Aul, bir milyonuncu geri bildirimin 10036 sürümünden mi olduğunu veya telefonlar için Windows 10 geri bildirimlerinin de bu sayıya dahil olup olmadığı konusunda bir açıklamada bulunmadı...

Chip

Kaynak: http://www.chip.com.tr/haber/windows-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0