Görüş Bildir
Haberler
Windows 10 Akıllı Telefonlarda LED Bildirimlerini Destekleyecek

Windows 10 Akıllı Telefonlarda LED Bildirimlerini Destekleyecek

Onedio Medya
16.03.2015 - 19:50 Son Güncelleme: 16.03.2015 - 23:08
İçeriğin Devamı Aşağıda

Windows Mania tarafından paylaşılan ekran görüntüleri, Windows 10'un akıllı telefonlarda LED bildirimlerini destekleyeceğini gösteriyor.

Geçtiğimiz yılın Ekim ayında tanıtılan Windows 10 ile Microsoft artık tüm cihazlar için tek bir işletim sistemi kullanılacağını duyurmuştu. Bu nedenle Windows Phone'u rafa kaldıracağını açıklayan Microsoft, Windows 10 ile bu fikri uygulamaya başlayacaklarını belirtmişti. Dolayısıyla Windows Phone yerine akıllı telefon ve tabletlerde artık Windows 10 kullanılacağı vurgulanmıştı.

Polonya merkezli Windows forumu olan Windows Mania'nın paylaştığı ekran görüntüleri ise Windows 10 ile birlikte akıllı telefonlara gelecek bazı özellikleri gösteriyor. Paylaşılan görüntülere göre yeni işletim sistemi sürümü, Lumia 730, Lumia 930 gibi LED özelliği olan akıllı telefon modellerinde LED bildirimlerini destekleyecek.

Windows 10 LED bildirimleri

Rakipleri olan Android ve BlackBerry'de hali hazırda bulunan bu özelliğin kullanıcılar tarafından oldukça beğenilmesi, Windows 10 sistemine sahip cihazlarda da kullanışlı olacağını gösteriyor. Böylece Yeni LED bildirimleri ile kullanıcılar, farklı bildirim türleri ile farklı renk kombinasyonlarını eşleştirerek bildirim sistemini kişiselleştirmiş olacak.

Verilen bilgilere göre Windows 10'un mobil sürümü, birçok arayüz iyileştirmeleriyle birlikte geliyor. Geliştirilmiş menüler, Kişiler uygulamasındaki yuvarlak kişi avatarları bu değişikliklerden bazıları.

Son olarak Windows 10, kullanıcıların ana Microsoft hesabını cihazı resetlemeden kaldırabilmelerine olanak sağlıyor. Daha önce ana hesaplar arasında geçiş yapabilmek için fabrika ayarlarına geri dönmeleri gerekirken, artık Windows 10 ile buna ihtiyaç kalmıyor.

Yeni işletim sürümü üzerinde çalışmalarını sürdüren Microsoft'un, yaptığı testler ile yeni özelliklere ve daha fazla cihaz desteğine sahip olacağı bekleniyor.

  • Webmasto
Kaynak: http://www.webmasto.com/windows-10-ak...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0