Görüş Bildir
Haberler
TV
Wikileaks, Dr.Who Filmine Dair Bilgiler Yayınlandı!

Wikileaks, Dr.Who Filmine Dair Bilgiler Yayınlandı!

qwewwqewe
21.04.2015 - 00:09 Son Güncelleme: 22.04.2015 - 13:30
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sony ile BBC yöneticileri arasında geçen ve Wikileaks üzerinden sızdırılan mailleşmelere göre, önümüzdeki 8 yıl içinde bir Dr. Who filmi gelebilir. Ama durun! 8 yıl dedik diye surat asmayın, çünkü detaylarda anlatacağımız ilginç noktalar var.

Sony ’nin iki yöneticisinin arasında geçen, Ocak 2014 tarihli bir mailleşmeye göre, BBC Worldwide ’ın Doctor Who markasının yerini nasıl sağlamlaştırmak istediğine dair bir konuşmaya şahit oluyoruz. Sony’nin Uluslararası Prodüksiyon başkanı Andrew Wong ve Sony başkanı Michael Lynton , maillerinde tam olarak bu konuyu görüşüyorlar.

Bu noktada kafanızın biraz karışması olası. O yüzden önce Andrew Wong ’un mailini paylaşalım, sonra da açıklamalar için hazırladığımız maddelere göz atalım.

Andrew Wong’un Ocak 2014 tarihli maili:

Danny Cohen [BCC kanalının yöneticisi] dedi ki, bir Dr. Doctor Who filmi çekilmesine yönelik muazzam bir ilgi (ve BBC Worldwide tarafından yapılan bir baskı) olmasına karşın dizi yapımcıları şu an bunu yapmayı açıkça istemiyorlar.

Bununla birlikte, yapımcı ekip önümüzdeki aylar içinde marka için [Dr. Who] dizide gerçekleşecek her şeyi ortaya koyan, 8 yıllık bir program çizelgesi çıkaracakmış.

Danny’nin dediğine göre film mutlaka bu program çizelgesinin bir parçası olacakmış. Yani cevap, önümüzdeki ay ile sonraki 18 ay arasındaki bir zamanda filmin gerçekleşmeyeceği; fakat bu 8 yıllık periyotta çekileceği yönünde.

Şimdi gelelim soru işaretlerine… 

  • Steven Moffat bize en son Doctor Who için en az 5 yıllık bir devam süreci planladıklarını belirtmişti . O her ne kadar “en az” diyerek konuşmuş olsa da, planlarda 8 yıllık bir süreç var gibi görünüyor. Eğer yapımcılar ya da BBC geçen bu süre zarfında fikirlerini değiştirmedilerse tam olarak şundan bahsediyoruz demektir: Koskoca 8 yıl. 

  • Moffat , kendisinin bir Doctor Who filmi istemediğine dair fikrinde ısrarcıydı . Bir yandan diziyi çekip bir yandan filmi finanse edemeyeceklerini belirtmişti. Ancak Doctor Who tarihine baktığımızda 1960 yapımı iki film çıkıyor karşımıza: Dr. Who and the Daleks ile Daleks—Invasion Earth: 2150 A.D. Bununla da bitmiyor, çünkü 1996 yapımı bir başka filmde, 8. doktor Paul McGann ’ın başrol oynadığı bir tane daha var. Acaba Moffat ’ı bunları göstererek mi ikna edecekler?

Her şeyi geçtik de 8 yıl mı? 8 YIL MI!

Yeni bir Doctor Who filmi iyi bir fikir olabilir mi? Biz bir türlü karar veremiyoruz. Bir yandan Moffat ’ın vardır bir bildiği diyor, diğer yandan içimizdeki Doctor aşkına laf geçiremiyoruz.

Siz önümüzdeki 8 yıl (!) içerisinde bir Doctor Who filmi görmek ister miydiniz?

kayiprihtim.org

Kaynak: http://www.kayiprihtim.org/portal/201...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
12
3
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın