Görüş Bildir
Haberler
WhatsApp’ta Adidas Dolandırıcılığı! Ücretsiz Ayakkabı Çekiliş Yalanı

WhatsApp’ta Adidas Dolandırıcılığı! Ücretsiz Ayakkabı Çekiliş Yalanı

WhatsApp üzerinden dolaşıma sokulan ‘Adidas 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için ücretsiz ayakkabı çekilişi’ yalanına dikkat. En popüler mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp üzerinden milyonlarca insana mesaj atan dolandırıcılar, Adidas’ın kopya sitesi üzerinden ayakkabı çekilişi yalanı ile vatandaşları dolandırmaya çalışıyor. ‘Adidas 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için ücretsiz ayakkabı veriyor’ mesajı yalan. Sakın buna kanmayın. İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

WhatsApp Üzerinden Adidas Dolandırıcılığı

WhatsApp Üzerinden Adidas Dolandırıcılığı

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp üzerinden bugün birçok kullanıcıya mesaj geldi. Gelen mesajda Adidas'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle binlerce kullanıcıya ücretsiz ayakkabı vereceği bildirildi.

Söz konusu mesajda linke tıklanması gerektiği ifade edilirken, linke tıkladıktan sonra Adidas'ın sitesi gibi bir site karşınıza çıkıyor. Bu sitede altta bir sayaç bulunuyor. Bu sayacın altındaki linke tıkladığınızda karşınıza 15 civarında ayakkabı kutusu çıkıyor.

Bu kutulardan 3 tanesini seçmeniz istenmektedir. Bu seçtiğiniz 3 kutudan birinde ayakkabı çıkarsa ücretsiz ayakkabı kazanacaksınız deniliyor. Ayakkabı çekilişi yapıldığı bildiriliyor. Ancak yapılan uyarıda kullanıcıların bu mesaja aldırış etmemesi ve dolandırıcıların tuzağına düşmemi konusunda uyarılıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
3
2
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın