Görüş Bildir
Haberler
Whatsapp, Artık 600 Milyon Ziyaretçili

Whatsapp, Artık 600 Milyon Ziyaretçili

Pchocasi
27.08.2014 - 13:17 Son Güncelleme: 27.08.2014 - 13:58

Whatsapp, Artık 600 Milyon Ziyaretçili

Gençlerin genellikle ilgi odağı olarak kullanmış olduğu WhatsApp, artık aylık 600 milyon aktif kullanıcıya kadar ulaşmış durumda.

Geçtiğimiz aylarda WhatsApp tarafından yapılan açıklamalarda aylık yarım milyar aktif kullanıcı ile birlikte ziyaret aldıklarını belirten ekip, bu son aylarda kullanıcı sayısını yaklaşık olarak 100 milyon artırmış durumda.

AYLIK 600 MİLYON ZİYARETÇİ

WhatsApp’ın 600 milyon ziyaretçisinin hemen ardından gelen en büyük takipçisi olan WeChat’in ise 438 milyon kullanıcısı bulunuyor. Anlık iletişim teknolojilerinde Facebook tarafından satın alınan WhatsApp , şuanda konumunda lider durumda.

WhatsApp’ın CEO’su olan Jan Koum’un Twitter adresinden duyurmuş olduğu bu kullanıcı artışı, başarı olarak nitelendiriliyor.

JAN KOUM’UN O TWEET’İ

GELECEK VAAD EDİYOR

WhatsApp’ın şuan için diğer platformlara nazaran en çok gelecek vaad eden uygulamalarından bir tanesi konumunda. İlk 1 yıllık kullanım için ücretsiz olan uygulama, sonradan yıllık 1 $ fiyatı ile kullanıcılara sunuluyor.

WhatsApp ‘ın en büyük özelliklerinden birisi de hiçbir reklamın olmaması. Facebook da vermiş olduğu ücretin karşılığını görmek istiyor. Hal böyle olunca ortaya bir anlaşmazlık çıkarken, işten çıkartmalar yakında başlayabilir.

Kaynak: http://www.pchocasi.com/whatsapp-arti...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın