Görüş Bildir
Haberler
Web Tasarım Fiyatları

Web Tasarım Fiyatları

Mustafa Çağrı Güven
22.12.2014 - 11:25 Son Güncelleme: 23.12.2014 - 11:15

Web Tasarım Fiyatları genellikle yapılan web tasarım çalışmasına göre değişmektedir. Bu yüzden verdiğiniz paraya göre yapılan işlemi sorgulamak en doğrusudur. Ülkemizde genellikle şöyle bir düşünce yapısı mevcuttur: “Pahalı web sitesi en iyi sitedir” Bu fikir yapısı asla kabul edilemez. Bir sitenin fiyatı ne kadar yüksek olursa olsun yapılan iş her zaman bellidir. Ayrıca bir web sitesinin çok yüksek fiyatlarla yapılması onun iyi bir web sitesi olduğunu asla göstermez.

Eğer sizin de bir web sitesine ihtiyacınız varsa ilk öncelikle ne istediğinizi belirlemelisiniz. Örneğin sitede hangi renklerin hakim olacağını, nasıl birşey istediğinizi karşı tarafa çok iyi yansıtmalısınız. Unutmamalıyız ki bir web tasarım firması ile görüşmeden önce kendi kriterlerimizi tam anlamıyla oluşturmalıyız. Aksi taktirde hem fazla para vermiş olursunuz hem de istemediğiniz bir siteye sahipsinizdir artık.

Kurumsal Web Tasarım Firmaları

Eğer kurumsal bir site istiyorsanız kesinlikle işlerinde profesyonelleşmiş olan kurumsal web tasarım firmaları arasından tercih etmelisiniz. Eminiz ki kurumsal bir web yazılım firması olarak sizi en iyi onlar anlayacaktır. Gerek tasarım gerekse içerik bakımından sizi tatmin edecek seçeneklere yer vereceklerdir. Mesela kurumsal web tasarım firmaları ile çalışmak yerine işinde gene profesyonel (?!?!) olan bireysel bir freelance tasarımcı ile anlaştınız. Sitede kurumsallığa yakışmayacak renkler kullanmamış olabilir ve ya zamanında teslim etmeyebilir. Bu gibi risklere girmek yerinekurumsal web tasarım firmaları tercih ederek rahatlığın keyfini sürebilirsiniz. Tabii bireysel web sitelerine göre, kurumsal web siteler maliyet bakımından daha pahalıdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kaliteli Web Tasarım Şirketleri

Kaliteli Web Tasarım Şirketleri

Kurumsal bir web sitesi değilde kendinize ait bir web sitesi yaptırmak isterseniz web tasarım şirketleri ile görüşebilirsiniz. İlla bir web siteniz olması için yazılımdan anlamanız gerekmemektedir. Siz de yazılım şirketi ile görüşerek kendi istekleriniz doğrultusunda bir web sitesi oluşturabilirsiniz. Kurumsal web sitelerine göre daha cazip fiyatlardadır.

Günümüzde internet girişimcilerinin artması ile birlikte çok sayıda web sitesi ihtiyacı da çoğalmaktadır. Web siteleri genellikle yapı olarak ikiye ayrılmaktadır. Bunlardan ilki kurumsal web siteleridir. Kurumsal web sitesi yaptırabilmeniz için bir firma sahibi olmanız yeterlidir. Diğeri ise bireysel web siteleridir. Yani günlük olarak içerik eklediğiniz bir web sitesi olarak düşünebiliriz. Bu tür siteleri web tasarım şirketleri ile görüşerek yaptırabilirsiniz.

Web Tasarım Fiyatları Aralığı Nedir?

Web Tasarım Fiyatları Aralığı Nedir?

Web tasarım fiyatları istekleriniz doğrultusunda değişmektedir. Sitenin içeriği, yapısı ve işlevleri çok oldukça sitenin yapım aşaması da uzun sürecektir. Sitenin yapım aşaması ve site üzerinde emek arttıkça fiyatlarda otomatikman değişkenlik göstermektedir. Ayrıca kısa zamanda mükemmel bir site istiyorsanız bütçenizin fazla olması gerektiğini unutmayalım. Eğer bütçeniz düşükse hem zamandan hem de yapılacak işin kalitesinden fedakarlık etmeniz gerekecektir.

Web sitesi yaptırırken diğer önemli püf noktası ise web sitesini yaptırırken hangi kodlama türünü seçeceğinizdir. Mesela hazır sistemlerde yapılmış olan web sitelerinin fiyatı daha ucuz olurken kodlama ile yapılmış siteler daha pahalı olmaktadır.

CREAMIVE Web Tasarım İle Kurumsal Siteler

CREAMIVE Web Tasarım İle Kurumsal Siteler

Bu yazıyı okuduğunuza göre, web tasarım fiyatları konusunda arayış içerisinde olmalısınız. Evet, CREAMIVE Tasarım Ajansı ile hemen görüşebilir ve siz de kaliteli bir internet sitesine kavuşabilirsiniz.  Web Tasarım (www.creamive.com) adresinden hemen iletişime geçebilir ve web tasarım fiyatları başta olmak üzere aklınızdaki tüm soruların yanıtını bulabilirsiniz. Birlikte güzel projelere imza atacağımıza eminiz. Görüşmek üzere.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0