Görüş Bildir
Haberler
Wanda Nara Açıkladı! Galatasaray'da Şampiyonluğun Kilit İsmi Mauro Icardi Gelecek Sezon Kadroda Olacak mı?

Wanda Nara Açıkladı! Galatasaray'da Şampiyonluğun Kilit İsmi Mauro Icardi Gelecek Sezon Kadroda Olacak mı?

Bahadır
31.05.2023 - 13:40

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ın 23. şampiyonluğunda önemli rol oynayan Mauro Icardi'nin gelceği, tüm sarı-kırmızılı taraftarların merak konusu oldu. Arjantinli yıldızın eşi aynı zaman da menajeri olan Wanda Nara, katıldığı bir televizyon programında futbolcunun gelecek sezon nerede olacağı hakkında açıklamalarda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

San Lorenzo taraftarı Icardi'yi istiyor

San Lorenzo taraftarı Icardi'yi istiyor

Mauro Icardi'nin Galatasaray'a transferinin ardından gündemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Wanda Nara, Sabah'ın haberine göre Arjantin'de bir yemek programına katıldı. Programda Nara ile San Lorenzo taraftarı yarışmacı arasında ilginç bir diyalog yaşadı.

'San Lorenzo bu sezon iyi gidiyor' diyen Nara'ya yarışmacı, 'Daha da iyi olabiliriz. Bir forvete ihtiyacımız var. Belki Icardi'yi getiririz' yanıtını verdi.

Wanda Nara'dan heyecanlandıran açıklama

Wanda Nara'dan heyecanlandıran açıklama

Icardi'nin eşi ve menajeri, San Lorenzolu taraftara 'Belki sizin için bir şeyler ayarlayabilirim, bilmiyorum biraz karışık bir konu. Bırakın Icardi, Avrupa'da kalsın' yorumunu yaptı. Nara'nın açıklamasından sonra Icardi'nin kariyerine Galatasaray'da devam etme olasılığı da yükselmiş oldu.

Arjantin basınında çıkan haberlere göre de Boca Juniors'ın golcü oyuncuyu transfer etmek istediği yazılmıştı.

Icardi, Galatasaray'da kalacak mı?

Icardi, Galatasaray'da kalacak mı?

Ankaragücü'nü 4-1 mağlup ederek 23. şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da futbolcular, maç sonunda açıklamalarda bulundu. Sezona damga vuran ve şampiyonlukta büyük pay sahibi Mauro Icardi, geleceği hakkında konuştu. Arjantinli yıldız, Galatasaray'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti ve açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

'Buraya geldiğimde amacım şampiyonluğu almaktı. Amacımız zaten buydu. Sonunda amacımıza ulaştık. Benim için çok özel bir yıldı. Hem hocamız hem Erden Bey çok yardımcı oldu. Gerçekten çok teşekkür ederim hepsine. Önümüzde Fenerbahçe derbisi var. Ona odaklanacağız. Sonra tatile gideceğim. Tatilden sonra göreceğiz. Başka bir kulüple kontratım var. Şartların konuşulması konuşuluyor. Ben burada çok mutluyum.' 

Icardi'nin bonservis bedeli ve istatistikleri

Icardi'nin bonservis bedeli ve istatistikleri

Galatasaray forması ile bu sezon 25 maçta görev alan golcü, bu maçlarda 22 gol 8 asistlik performans sergiledi. 

Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Icardi'nin Fransız kulübü Paris Saint-Germain ile 30 Haziran 2024 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor. Güncel piyasa değeri 18 milyon euro olan futbolcunun olası Galatasaray transferi konusunda PSG'nin isteyeceği rakam ise tüm futbolseverlerin merak konusu. 

Sizce Galatasaray, Icardi'yi bonservisi ile birlikte transfer etmeli mi? 

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın