Görüş Bildir
Haberler
Vücudunuzu Şekillendiren 7 Şey

Vücudunuzu Şekillendiren 7 Şey

Ayhan
01.08.2014 - 01:08 Son Güncelleme: 01.08.2014 - 01:39

1. İp atlama

1. İp atlama

Ucuz ve kolay olarak yapabileceğiniz bir egzersiz; ip atlama. Bu hareket dakikada diğer egzersizlere göre daha fazla kalori yakmanızı sağlayacaktır. İp atlama hem eğlenceli hem harika bir egzersiz. İp atlamanın en güzel yanlarından biri de bunu çocuklarınızla yapabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Squat

2. Squat

Bu hareket kalçalarınızı şekillendirir, vücudunuzu güçlendirir ve kalori yakmanızı sağlar. Yaktığınız kaloriyi arttırmak ve kalp atışınızı hızlandırmak için zıplayarak squatlar yapmayı deneyebilirsiniz. Aynı zamanda elinizde ağırlıklar tutarak vücudunuzun güçlülüğünü arttırarak kalori yakımını hızlandırabilirsiniz. Düzenli olarak squat yapmak vücudunuzu değiştirmek için etkili bir yol.

3. Şınav

3. Şınav

Maalesef çoğu insan diğerlerine göre daha zor olduğu için şınav çekmeyi atlıyor; ama bu hareket vücudunuzu çok şekillendirebilir. Çok farklı şınav yöntemleri var ve böylece kollarınız ve omuzlarınız şekillenecektir. Şınav stillerini araştırarak bu egzersizi yaparken canınızın sıkılmasını önleyebilirsiniz. Haftada birkaç gün şınav çekerek vücudunuzun şekillenmesine yardım edebilirsiniz.

4. Lunge

4. Lunge

Bacaklarınızda ki kasları şekillendirmek için lunge hareketini deneyebilirsiniz. Bu hareket vücudunuzda harika bir etki yapacak çünkü iki bacağınızı da ayrı ayrı çalıştırıyor. Günde üç set halinde onar kez bu hareketi yapmanızı öneriyorum.

5. Yüzme

5. Yüzme

Yüzmeyi sevenlere iyi haber! Yüzme vücudunuzu şekillendirmek ve kalori yakmak için harika bir spor. Yüzme tüm kaslarınızı çalıştırmak için güzel bir yöntem.

6. Koşu

6. Koşu

Koşma çok yararlı bir spordur. Stresi ve depresyon riskini azaltır, çok kalori yakar ve sağlığınıza çok etkisi var. Ben koşmaktan çok zevk alıyorum, özellikle sabah saatlerinde rahatlamak için çok iyi bir yöntem. Koştuktan sonra kendimi çok iyi hissediyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Bisiklete binmek

7. Bisiklete binmek

Terlemek ve bacaklarınızı çalıştırmak için bisiklete binmek harika bir yöntem. Bacaklarınızı çevirerek kan basıncınızı hızlandırırsınız ve vücudunuzu şekillendirirsiniz. Bir arkadaşınızla veya yalnız bisiklete binmek çok eğlenceli olacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın